Zagłosuj w plebiscycie na najlepszy fanklub motoryzacyjny roku!
Zapraszamy wszystkich pasjonatów motoryzacji skupionych w kilkuset fanklubach działających na terenie całej Polski oraz ich przyjaciół do oddawania głosów na najlepszy motoryzacyjny fanklub roku 2011.
Warto zagłosować, bo zwycięzca plebiscytu otrzyma od organizatorów 15 tysięcy złotych na organizację zlotu fanklubu w roku 2011!
Głosowanie, które jest pierwszym etapem plebiscytu, trwa do 11 kwietnia. Zasady głosowanie są następujące: podzieliliśmy wszystkie fankluby na kategorie w zależności od marki aut. Po odnalezieniu właściwego fanklubu trzeba przycisnąć przycisk głosuj i podać swój adres email. Bardzo ważne jest, aby podać prawdziwy adres email, ponieważ głos staje się ważny dopiero, kiedy potwierdzicie to klikając na link w wiadomości przysłanej na podany przez Was adres.
10 fanklubów, które w trakcie głosowania otrzymają największą ilość Waszych głosów przejdzie do drugiego etapu plebiscytu, w którym kapituła złożona z przedstawicieli Redakcji Auto ¦wiata, firmy Lotos i osobistości świata motoryzacyjnego wyłoni głównego zwycięzcę - najlepszy fanklub motoryzacyjny roku!

no za taka kase to mozna wynajac tor na weekend i zrobic zlot 

głos oddany

oddalem i ja, ale na moje oka wygrajÄ… forumowicze vwgolf.pl

No i ja zagłosowałem na nasze forum, mam nadzieję że zostaniemy zauważeni...
Wygrać nie wygramy ale dla zasady trzeba zagłosować i w tym 2012 roku 
Można użyć tego linka
http://www.auto-swiat.pl/fankluby/volks … ow-golfvpl

Link nie działa poprawnie.

no za taka kase for you to mozna wynajac tor na weekend break when i zrobic zlot.

witam mam pytanie co może powodować zwarcie na bezpieczniku odpowiedzialnym za asr i grzanie foteli ?

kolego to nie temat na te pytania