Witam. Mam pytanie odnosnie tych felg ----> http://allegro.pl/a2046-s-18-5x112-felg … 25318.html
Czy te felgi beda pasowac do golfa bez żadnych przeróbek? Nie beda obcierać nadkoli itp?
tak będą pasować w aukcji jest napisane do jakich aut pasują
ale jak jest tym odsadzeniem? Bo nie za bardzo sie orientuje
et 38 bedzie na styk i nie powinno nic obcierać.Co to odsadzenie moeż sobie śmiało wygooglować nawet są kalkultory ktore fajnie pokazuja jak felga bedzie wystawać badz sie chowac w stosunku do felgi ktora masz teraz
O to super A moze znacie originalne odsadzenie felig aluminiowej 15''?
Od wewnetrznej strony jest wybite et ale 48 albo 50 jest
Ok dzieki
witam
mam pytanie mam gelgi z rozstawem 5x114,3 i otworem centrujacym 76mm i chcialbym je zalozyc do golfa V czy jak bym wlozyl pierscienie centrujace i sruby plywajace czy to da rade? czy sie nic nie stanie? bo nie wiem czy warto inwestowac
Dzien Dobry Forumowicze.
Mam pytanie chcem kupic 18 felgi 8 cali do mojego golfa 5 Gt jest obnizony 30mm teraz mysle czy jak zaloze dystanse to czy bede mogl normalnie skrecic itp prosilbym o odpowiedz normalna jakie dystanse moglbym do tego dokupic. pozdrawiam. GG. 1089402 albo email!
Vw 5 GT napisał:
Dzien Dobry Forumowicze.
Mam pytanie chcem kupic 18 felgi 8 cali do mojego golfa 5 Gt jest obnizony 30mm teraz mysle czy jak zaloze dystanse to czy bede mogl normalnie skrecic itp prosilbym o odpowiedz normalna jakie dystanse moglbym do tego dokupic. pozdrawiam. GG. 1089402 albo email!
napisz jakie parametry mają te felgi bo bez tego nikt ci nie pomoże,chodzi o szerokość i et