Ogłoszenie

#1 23-07-2014 22:48:25

RUTRA
On wie wszystko
Od: Rawicz
Zarejestrowany: 16-10-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 780
Silnik/Moc: BAG/115 oraz BYD/230

manetka tempomatu

Jak w tytule, kupię używaną ori w bdb stanie manetkę tempomatu 1K0953513 G .
Kontakt na PW.

Offline

 

23-07-2014 22:48:25

VW REKLAMA
Google AdSense


#2 24-07-2014 14:37:43

Kaczor20
Nad wyraz gadatliwy
Zarejestrowany: 14-06-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 221
Silnik/Moc: 2.0TDI/140KM

Re: manetka tempomatu

tez owej szukam tongue

Offline

 

#3 24-07-2014 15:04:14

Kaczor20
Nad wyraz gadatliwy
Zarejestrowany: 14-06-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 221
Silnik/Moc: 2.0TDI/140KM

Re: manetka tempomatu

posiadam taką manetkę http://img17.allegroimg.pl/photos/orygi … 4368393147
a potrzebuje takiej http://img01.allegroimg.pl/photos/orygi … 4424938356
stad pytanie: czy bedzie pasowac wejscie?

Offline

 

#4 24-07-2014 18:41:39

RUTRA
On wie wszystko
Od: Rawicz
Zarejestrowany: 16-10-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 780
Silnik/Moc: BAG/115 oraz BYD/230

Re: manetka tempomatu

A, F i G to jest to samo.

Offline

 

#5 24-07-2014 19:16:39

Kaczor20
Nad wyraz gadatliwy
Zarejestrowany: 14-06-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 221
Silnik/Moc: 2.0TDI/140KM

Re: manetka tempomatu

czyli jak zakupie http://img01.allegroimg.pl/photos/orygi … 4424938356 to bedzie pasowac?

Offline

 

#6 02-08-2014 15:11:51

RUTRA
On wie wszystko
Od: Rawicz
Zarejestrowany: 16-10-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 780
Silnik/Moc: BAG/115 oraz BYD/230

Re: manetka tempomatu

Do zamknięcia.smile

Offline

 

#7 07-08-2014 00:42:39

Krzycho78
Aktywny
Od: KRK
Zarejestrowany: 08-11-2010
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 73
Silnik/Moc: 2,0 TDI BMN / 125kW
Serwis

Re: manetka tempomatu

wcale nie jest to samo!!! nie dość że różnią się piktogramami to różnią się i elektrycznie...


Krzycho
MK5 '08 GT Sport  ---> Kartoteka
http://www.krzychok.pl/mk5/vw-kierowca.jpg
w sprawie liczników MFA+, stagingu, immo, wiązek pisz na emaila

Offline

 

#8 07-08-2014 22:39:59

RUTRA
On wie wszystko
Od: Rawicz
Zarejestrowany: 16-10-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 780
Silnik/Moc: BAG/115 oraz BYD/230

Re: manetka tempomatu

Jeśli przywiązujesz uwagę do nadruku to faktycznie, ta G ma jedynie jedną dodatkową opcję (cancel). Skontaktuj się z ASO VW to Ci podadzą, że wg Etki wychodzi to zamiennie.
U mnie była A i "padła" teraz mam G i wsio śmiga nie generując błędów.smile

Ostatnio edytowany przez RUTRA (10-08-2014 20:30:47)

Offline

 

#9 10-08-2014 19:09:36

juuzek
Szeregowy
Od: Legnica
Zarejestrowany: 08-06-2013
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 7
Silnik/Moc: tdi/105

Re: manetka tempomatu

Jak by ktos szukal jeszcze manetki to mam z modulem komplecik wink

Offline

 

Stopka forum

Katalog Stron www statystyka Katalog stron


Powered by PunBB//Modifed by GOLFV.PL