ChciaÅ‚bym obniżyć swojego golfa i zastanawiam siÄ™ czy kupić kompletne zawieszenie czy tylko sprężyny EIBACH takie jak dal tutaj na forum Korba czy posiada ktoÅ› tutaj dobry gwint godny polecenia? przeglÄ…dajÄ…c allegro natrafiÅ‚em na kilka np http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowan … 04721.html czy takie coÅ› zda egzamin > bo sÄ… także zawieszenia taÅ„sze firmy ta technix http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowan … 01357.html ale sÅ‚yszaÅ‚em ze sÄ… bardzo twarde i w połączeniu z 19 bÄ™dzie pewnie bardzo twardo co o tym myÅ›licie ?
firmę "ta technix" sobie odpuść, co tanie to drogie..
jeśli chcesz mieć możliwość regulowania zawieszenia, to kup gwint..
natomiast jeżeli wystarczy Ci obniżony samochód z dobrymi właściwościami jezdnymi, to wystarczy kupić firmowe sprężyny, lub do tego jeszcze amortyzatory o skróconym skoku..
dużo ludzi poleca Eibach Pro Kit..

podpinam się do tematu,orientuje się ktoś jakie są amortyzatory w sportline czy te krótsze czy normalne bo chce wrzucić pro kit.Nie chce wrzucać springów Jak są normalne bo inaczej Długo nie pociągną

Pasterz napisał:
Na każde amorki możesz założyć springi -30mm (np springi Eibach Pro Kit) i będzie dobrze, ja tak jeździłem ponad rok i było wszystko ok, dopiero jak założyłem Eibach Sprtline (-45/50mm) to amorki padły po kilkuset kilometrach
![]()
wiesz o co mi Chodzi,nie chce ¯eby zaczęły się pocić

marcinmartinus napisał:
Pasterz napisał:
Na każde amorki możesz założyć springi -30mm (np springi Eibach Pro Kit) i będzie dobrze, ja tak jeździłem ponad rok i było wszystko ok, dopiero jak założyłem Eibach Sprtline (-45/50mm) to amorki padły po kilkuset kilometrach
![]()
teraz problem ¯eby znaleść te -30 a nie 50

marcinmartinus napisał:
marcinmartinus napisał:
Pasterz napisał:
![]()
teraz problem ¯eby znaleść te -30 a nie 50
możesz podrzucić numer tych -30 co na nich jeździłeś:-)

Ja mogę z czystym sumieniem polecać Gwint AP jest to samo co KW bo robią to te same firmy. U siebie mam go już drugi rok i nic sie zlego niedzielę ( rocznicę robię jakies 30 tys może troche więcej).