panowie jeszcze nie wymienialem u siebie rozrzadu, znajomy posiada golfa w dsg 1.9tdi 105km z 2006r i zaplacil 1500zl zas drugi ma w manualu tez 1.9tdi 105km ale z 2005r i zaplacil 660zl i nie wiem dlaczego taka roznica cen?wie ktos moze cos na ten temat?

dzis kupilem wlasnie rozrzad. I tak jezeli zdasz pompe wody stara to placisz 660zl mniejwiecej w aso kupowalem oczywiscie bo uwazam ze lepiej oryginal vw miec. Jezeli nie zdasz pompy wody to wychodzi prawie 1000zl. Tak to wyglada i nic wiecej nie wiem... A i tez mam w dsg wlasnie a nie ma to zadnego wplywu taki sam rozrzad jest

http://www.tylkogolf.pl/sklep/index.php … =9_103_747
Powyższy link: 596zł za komplet razem z wysyłką.
Dowolna konfiguracja: Pasek+Rolka Zwrotna+Rolka NapinajÄ…ca+Pompa Wody
na przykład:
Contitech CT1028 + VKM 21147 + INA 531 0565 30 + Ruville EVR65422

o wielkie dzieki.ja tego sam wymieniac nie bede bo troche sie boje zeby czegos nie spierdzielic ale z tym do mechanika podjade. Ty ale to juz widze z pompa wody czy ja zle patrze?

Dobrze patrzysz.
Masz konfiguracje na górze a poniżej zestaw części do wyboru.
SKF oraz INA LUK to dwie wiodące firmy na rynku. Na pompę wody Ruville nikt złego słowa nie powiedział ale osobiście polecam SKF.

za 660 masz oryginal w vw jezeli oddasz swoja stara pompe:) Wiec nie wiem co lepsze...

...Ty masz sznurówki białe a ja czarne....

Nie bede zakładał nowego watku to zapytam o rozrząd do mojego silnika 1,6 benzyna nie FSI
w jednym sklepie byłem to tak:
- pasek contitech+ p. wody hepu chyba, rolka skf
- w innym sklepie wszytko było gates tak
jak sadzicie które lepsze? cena nie rożni sie znacząco, w ASO trochę droższe ale nie pytałem jakiej firmy maja części