Strony: 1 2

witam.
coÅ› o samochodziku:
-2008 rok
- przebieg 35000
- wersja sportline
wyposażenie:
-elekryczne, podgrzewane lusterka
- 4x elektryczne szyby
- climatronik
- podgrzewanie foteli
- czujnik deszczu i świateł
- czujniki parkowania z tyłu
historia zakupu:
zakupiony w niemczech. na początku były wahania, bo obok niego stał Golf VI z silnikiem 1.4 tsi (160 km), już miałem go brać, ale stwierdziłem, że ja jako student nie zarobie na paliwo (bo słyszałem opinie, że pomimo, że to 1.4 to lubi sobie w mieście łyknąć i 10 litrów), no i ten golf VI miał gorsze wyposażenie, także przystałem na V-ce. Auto uzytkowała starsza pani, niepaląca, w środku praktycznie czuć było nowością.
plany na przyszłość:
większe felgi (17)
radio RCD500
osram night breaker
to wszystko.
zdjęć więcej dam w przyszłym tygodniu, jak będę miał aparat

ano, witam wszystkich i pozrdawiam 
Ostatnio edytowany przez oski2909 (10-08-2011 11:43:12)

furka ładna
również mam wersje sportline 
szerokości 

no ostatnio uzytkowalem tsi 160km ojca w jettcie. Fakt powiem tak przy spokojnej jezdzie pali malo naprawde w miescie kolo 7 ale przy dynamicznej jezdzie 8 z hakiem mi bierze ale deptanie to na trasie potrafi nawet wziasc. moja jazda moje tdi bierze kolo 7 na trasie przy szybkiej bardzo jezdzie do 200 a tym autem to robi sie juz kolo 8 ale to chwilami tylko kolo 180 nie szybciej bo pozniej lyka, mysle ze taka sama jazda trasa od 180 -200 bedzie bral z 11-12 jakby caly czas tak jechac a moje tdi bierze 7 wiec spoko. Zycze bezawaryjnosci ladne autko a i jezeli chcesz ladne duze kolo to zalezy czy autem bedziesz malo jezdzil i po miescie i jakie masz drogi czy trasa ja mam 17 a auto jest do uzywania a nie to lapania sie za glowe na kazdej dziurze pomimo omijanai ich wiadomo jakie mamy drogi..l.

Witam na forum,ładny kolor tego golfa a jesli chodzi o koło to śmiało zakładaj 18",pozdrawiam

Witaj ładny kolorek :0 Daj lepsze fotki pozdro

dzieki, dzieki, nawet nie wiedziałem, że to sportline
, nie nie jak już to 17 cali bo 18 będą mało komfortowe, a w moim mieście dziur nie brakuje
. lepsze fotki bedÄ… w poniedzialek/wtorek 
Witam,
Zmieniłem Ci zdjęcia, są teraz na całym ekranie..
£adne autko, powodzenia w użytkowaniu..
Pzdr

no to ci powiem xenon i autko bajka i kolo ladne no i mozna bawic sie w wizual gti ale i tak ladne autko podobny do mojego teraz tylko ze w innym kolorze.

sÄ… spryskiwacze 
bardzo dobry zakup, bedzie służył latami 

albo mi sie wydaje, albo masz tyle lampy ciemne-tzn od ed30 

no fakt, porównywałem z golfem trendline i wychodzi na to, że moje są fabrycznie dymione - i z prodzu i z tyłu - jakby byly w pakiecie sportline, mam też progi GTI więc nie mam pojęcia co to za wersja 

Progów od GTI to ja nie widze, wersja naprawde dziwna, bo masz niby sportline a kiera jest gumowa zamiast skórzanej, no i te nikielki na grillu?! zawsze myślałem ze to "tuning" z tesco a okazuje sie ze VW robił cos takiego fabrycznie... czyli coś jakby highline! 

nie mam pojęcia serio, kiera gumowa, lampy dymione, progi z napisem GTI, przyciemniane szyby w standardzie, dokupiona byla tylko klima dwustrefowa i podgrzewane fotele, wszystko reszta było w serii.
w poniedzialek dam zdjecia progów, zobaczycie jak to wygląda
Ostatnio edytowany przez oski2909 (11-08-2011 22:30:07)

aaa, już chyba wiem co masz na myśli
, nakładki na progi alu z napisem GTI?
Bo progi GTI to cos takiego:

no, pomyliłem pojęcia, chodzi mi o te naklejki na progi, jak sie otworzy drzwi
, aha no i w standardzie były jeszcze sportowe fotele.
ktoś ma pomysł co to za wersja wyposażenia ? ;D
Strony: 1 2