W zwiazku z tym, iz forum www.golfv.bbs.pl dorobilo sie juz sporej liczby uzytkownikow, moze warto bylo by uczcic to jakimis fajnymi naklejkami na szybe czy tez inne miejsce naszego auta. Proponuje aby chetni na naklejki ok. 5-8 cm wpisywali sie ponizej. Naklejka bedzie zawierala adres forum oraz emblemat vw. W niedlugim czasie projekt zostanie ukazany publicznie.
ha i o to chodzilo
jestem pierwszy co do wlepy
(ale jestem wredny co nie aa wpisywac mielismy sie puzniej
) good idea hehe jestem jak najbardziej za !

Ooo w koncu ktos wymyslil bo master by nie pomyslal na pewno
. Ja tez jestem chetny sie rozumie 

Ja tez poprosze nalepke tylko zeby nie byla zadna tandeta 
Mati napisał:
Ooo w koncu ktos wymyslil bo master by nie pomyslal na pewno
. Ja tez jestem chetny sie rozumie
No widzisz wymyslilem, nie sam ale jednak 
panowie zrobilem wzor na szybko tak --> 
Oczywiscie do poprawy
i chodzi mi tu o to zeby zbaczek VW byl pod napisem widoczny
robiony na szybko wiec nie chcialo mi sie bawic ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi... jak dla mnie taka wlepa by mogla byc ale to moje zdajnie czekam na opinie 
I wiecie co niech bedzie zrobiona jeszcze jeden wzor taki jak czwarty znaczy ta sama czcianka aale na wzor tego co ja podalem 
Ostatnio edytowany przez Kriss (14-06-2009 23:04:19)
Ale po co ma byc widac ten znaczek, przeciez i tak wiadomo, ze to znaczek vw, moim zdaniem bardziej profesjonalnie wyglada schowane troszeczke. Jakies inne sugestie moze? Moze z drugiej strony wziac troche czytelniejsza czcionke? bo ta jest fajna ale z daleka to jak chinske litery.
Nie jest zle aczkolwiek przydalby sie akcent graficzny. Trzeba chyba utworzyn konkretne logo strony, ktore bedzie znakiem rozpoznawczym.

A mozna używać kolorowego loga?? np takie jak Master masz na awarcie?? to moze coś pokąbinuje.