A normalnie mozemy wykorzystywać logo VW?? czy potem mogą być z tym jakies komplikacje?
Nawet moze byc, tylko zmienilbym czcionke forum pasjonatow... a tak poza tym to nie jest zle, poza tym, ze sie obijasz w robocie
Ladne logo,tylko moznaby czcionke forum pasionatow lekko zmienic i tlo z leksza rozjasnic..ale tak to jest bardzo git....a tak na marginesie to fajna masz prace kolego:D
Poki co to chyba sezon ogorkowy, wakacje itp. Po wakacjach pewnie sie ruszy
ja wam powiem tak: naklejka żeby dobrze wyglądała to musi być najlepiej w jednym kolorze na foli przezroczystej (w sumie tanio i najlepszy efekt, zerknijcie na naklejki na tuningowanych firmowo autach też są w jednym kolorze), albo full color na białej ale tak żeby grafika kończyła się jakieś 3mm przed spadem. Maniek04 zrobił fajne ale nie widzi mi się to na samochodzie.
Moja propozycja:
Więcej wzorów już nie będzie, proszę teraz o wybór najodpowiedniejszego, który zostanie zamówiony cena 3zł plus 1,5zł wysyłka
Ja jestem chętny oczywiscie na drugie logo . Można prosić wiecej info
Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
Ja jestem chętny oczywiscie na drugie logo . Można prosić wiecej info
Obejrzyj sobie dokladnie wszystkie loga bo jest ich wiele
No tak w sumie to te przed ostatnie z ta laska . juz jestem na 100% pewny . tylko jakies wiecej informacji bym prosił
Musi pare osob byc ogolnie chetnych na nalepke, wtedy zamowie, dacie adresy i wam wysle cena tak jak mowilem : 3zl za naklejke i 1,5zł za wysłanie
Mi sie podoba ten 2 projekt i jeszcze chyba lepiej bylo by bez pochylonego tego zznaczka ale to moje zdanie
Kriss napisał:
Mi sie podoba ten 2 projekt i jeszcze chyba lepiej bylo by bez pochylonego tego zznaczka ale to moje zdanie
Kriss Ty juz chlopie nie ględź