Dojdzmy w koncu do jakiegos consensusu. Powiedzmy, ze brane sa pod uwage tylko 2 ostatnie naklejki. Dodam od siebie, ze ta pierwsza w powiekszeniu nie wyglada jakos specjalnie. ale jak zmniejszymy do wymiarow naklejki a wiec jakie 5 cm na 5cm to wyglada ok
Kriss napisał:
No wiec tak szczerze powiedziawszy to ja bym to tak widzial
http://iv.pl/images/q2ow32e9sqec1z39n31.jpg
Ostatecznie moglbym sie zgodzic na taka wersje 

wszyscy jak kobitki - niezdecydowani;)

To co z ta naklejkÄ… bedzie ona czy nie ?

Jestem za prostym logo bez żadnych "lasek" im prościej tym bardziej elegancko. Ponadto jestem kobietą i nie chcę jeżdzić z "laską". Mam jeszcze uwagę do koloru: jestem posiadaczką czarnego autka i chciałabym mieć srebrny rysunek na przezroczystej folii.
rma napisał:
Jestem za prostym logo bez żadnych "lasek" im prościej tym bardziej elegancko. Ponadto jestem kobietą i nie chcę jeżdzić z "laską". Mam jeszcze uwagę do koloru: jestem posiadaczką czarnego autka i chciałabym mieć srebrny rysunek na przezroczystej folii.
Zobacze co sie da zrobic
Wiadomosc dostaniesz na PW. Pozdrawiam

to moze te logo które jest zrobić dwie wersje z laską i bez laski .
Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
to moze te logo które jest zrobić dwie wersje z laską i bez laski .
Tez nad tym mysle, trzeba najpierw zrobic ostateczny rozrachunek, komu naklejka, i wtedy sie zamowi, kazdy dosatnie wkrotce informacje czy chce czy nie chce naklejki mailem

Co z tymi wlepkami bo też jedną bym reflektował. Pozdrawiam

no własnie co z tymi naklejkami ?
Już tłumaczę, trzeba zdecydować się koniecznie na JEDEN wzór bo koszty będą za wysokie, za wydrukowanie na porządnym 'papierze' nalepki jest możliwe ale najmniej to 100 szt. co wychodzi około 130 zł, nie można wydrukować połowy i nie można wydrukować po pół innych naklejek, chyba, że znacie jakieś drukarnie ,które wydrukują powiedzmy 50 szt i jezszcze po połowie inny wzór, jeśli nie to po prostu trzeba dogadać się tylko do JEDNEGO wzoru i ten jeden wzór wydrukować. Pzdr

to juz niech moze bedzie bez tej laski bo kobitka sie to nie podoba jakis kompromis 

A ja jednak zkłaniałbym sie na nalepke z tą ładną panną

ale na naszym forum sa również panie i im sie to nie podoba