piekny kolor:) golfik ladnie sie prezentuje jeszcze tylko jakies fajne felgi;)

łądny,ładny jak mowa o felgach to miał bym do sprzedana felgi BRABUS 18"9,5J tył a przód musze zobaczyc dokładnie ale chyba 8,5J
No kolor bardzo ciekawy i ładnie te dokładki się prezentują
Jeszcze tylko skórka w tym kolorze i już w ogóle był by wypas
Masz jakieÅ› listwy na progach jak wchodzisz do samochodu ??

hmmm indywidual ???
chyba nie widziałeś nigdy takiej wersji 
a to ze masz 12 znaczków airbag wcale nie znaczy że ich tyle jest
niestety VW zrobił taki dziwny zabieg że daje więcej znaczków niż faktycznie jest poduszek
Nie wiem dlaczego . może właśnie po to żeby ładnie wyglądało 
Ostatnio edytowany przez kiler (28-12-2011 23:34:03)

kiler napisał:
hmmm indywidual ???
chyba nie widziałeś nigdy takiej wersji
a to ze masz 12 znaczków airbag wcale nie znaczy że ich tyle jest
niestety VW zrobił taki dziwny zabieg że daje więcej znaczków niż faktycznie jest poduszek
Nie wiem dlaczego . może właśnie po to żeby ładnie wyglądało
jak jesteś taki mądry to pochwal się czym ty jeździsz, a to co ja wiem o aucie to nie muszę ci tłumaczyć o wersji mojego golfa bo wszystko jest zapisane w systemie serwisu VW ty może tylko kolekcjonujesz te ładne znaczki airbag??

Emil20 napisał:
Widać po podkładkach na tablice że serwisujemy autka w jednej stajni
nakładki mam na progach z napisem bicentenary, a golfika tam serwisuje bo właścicielem serwisu jest mój kuzyn:)
Bardzo dobry serwis ... ja tak że znam się z Tomkiem i wiem że zadba o moje auto
Więcej osób nazbierało się z tamtych okolic więc trzeba by o jakimś spocie pomyśleć 

Martin86 napisał:
jak jesteś taki mądry to pochwal się czym ty jeździsz, a to co ja wiem o aucie to nie muszę ci tłumaczyć o wersji mojego golfa bo wszystko jest zapisane w systemie serwisu VW ty może tylko kolekcjonujesz te ładne znaczki airbag??
jak będziesz kiedyś w tym serwisie to zapytaj ich ile faktycznie jest poduszek a nie ile jest znaczków . A odp możesz dodać na forum
a ja czym jeżdżę ?? chińskim motorowerem łoś