fajnie sie prezentuje teraz tył

Dokładnie teraz tylko xenon. Chcę zrobić wszystko jak należy (układ poziomowania, moduł, spryski itd. ) czyli tak jakby z fabryki wyjechał z xenonami 

Mikas napisał:
Dokładnie teraz tylko xenon. Chcę zrobić wszystko jak należy (układ poziomowania, moduł, spryski itd. ) czyli tak jakby z fabryki wyjechał z xenonami
Koszt rzędu 2700zł ja mam własnie ori xenon spryski samopoziomowanie komplet to moge ci powiedziec to taka orientacyjna cena
ale opłaci sie nie razisz w oczy ;;P

Tak myślałem że koło 3 tys to wyjdzie. Muszę zacząć zbierać wszystkie potrzebne części 

wyszło koło 3 tysięcy razem z montażem

dokładnie 

te swiatła do jazdy dziennej w halogenach o ktorych piszesz to nic innego jak przeciwmgielne ??????????????

Maniek79 napisał:
te swiatła do jazdy dziennej w halogenach o ktorych piszesz to nic innego jak przeciwmgielne ??????????????
tak

tez tak mam zrobine z tymi swiatłami przweciwmgielnymi i ciekaw jestem kiedy policja sie do tego doczepi

Maniek79 napisał:
tez tak mam zrobine z tymi swiatłami przweciwmgielnymi i ciekaw jestem kiedy policja sie do tego doczepi
Chyba trzeba trafić na wyjątkowo upierdliwych mundurowych.
Musieli by schylać się i patrzyć na oznaczenia na szkłach żeby zobaczyć czy jest oznaczenie DRL, a szczerze to wątpię żeby się im chciało 
Jak coś mówisz że tak wyjechał z fabryki, na ogół to wystarczy 

Witam na forum
Posiadam wv Golfa V 1.9 tdi 105 2004
Autko jest 3d przebieg przy zakupie rok temu 170 tys. na chwile obecna 187 tys .
Pozdrawiam 

kreyzol napisał:
Witam na forum
Posiadam wv Golfa V 1.9 tdi 105 2004
Autko jest 3d przebieg przy zakupie rok temu 170 tys. na chwile obecna 187 tys .
Pozdrawiam
Witaj
Stwórz nowy wątek i opisz autko tak jak należy, no i załącz fotki.
Pozdrawiam