Witam. Doposażyłem swojego MK5 o MFA+. Chcę MFA+ rozbudowac o menu convienance i w związku z tym muszę dokonac wymiany modułu komfort na 19BIT. Z tego co dotychczas ustaliłem "latając" po necie to powinienem wymienic mój komfort (aktualny) o nr 1K0 959 433T 13 BIT PR-5D1 na 1K0 959 433 AR - 19 BIT PR-5D1, bo oba mają tą samą częstotliwośc czyli PR-5D1 434 MHz (piloty w kluczykach). Czy jesteście Koledzy w stanie pomóc - potwierdzic czy dokonuję właściwej zamiany w celu rozbudowy menu MFA+? Proszę o pomoc. Pozdro.
Ostatnio edytowany przez RUTRA (13-12-2011 22:11:37)

Ja koledzy mam tez chyba podobny problem bo wymienilem liczniki na MFA+ i wszystko gra lecz nie potrafie jeszcze tempomatu załaczyc oraz nie mam mozliwosci wejscia W MENU licznika.

a z ktorego roku kupiliscie te liczniki

Mój licznik jak i samochód są z 2004 roku. Ja nie mam problemu, tylko chce rozbudowac menu MFA+ o opcje convienance, bo mój komfort to podstawowy jest i aby to uczynic potrzebuję komfort 19 bit. Pytam jedynie czy ktoś z kolegów posiada możliwośc potwierdzenia, że moduł o końcówce numeru AR będzie odpowiedni.
Ostatnio edytowany przez RUTRA (13-12-2011 21:32:44)