Kurcze nie wiem jak oryginalne sie zachowują ale ten do końca nie jest sztywny tzn jak sie naciśnie na jeden bok mocniej to sie ugnie, jest bardzo letki ponoć wykonany z abs'u,
ale jak sie go niesie to żadna strona nie opada nadmiernie.
Co do halogenów nie mam jeszcze pojęcia czy w ogóle mam instalacje fabryczna. Dopiero sie tym zajmę w przyszłym tygodniu.
Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2176081365

No moja wersja jest bez halogenów i ogólnie liczę ze będzie chociaż instalacja. Hmm zobaczymy może utwardzi, ale ogólnie po zamontowaniu on będzie sztywny bo jak sie gnie to tylko na długości jak sie trzyma na środku tak to plastiku nie wegnie sie ani do środka ani w żadnym kierunku.
O progach i nakładce tylnie tez myślałem ale nie wszytko naraz. Pierwsze kupił bym jakieś felgi tylko ze boli mnie to ze mam prawie nowe opony letnie goodyera 15" i szkoda było by kupić nowe i mam dylemat czy warto inwestować w alusy 15"

Wszystko jasne, ciekawe jak to będzie ze stalówkami co mam teraz ;d
By auto posadzić do 40 mm wystarczą same sprężyny wymienić ? ile taka operacja? i czy to jest wystarczająco dużo by auto nie wyglądało dziwacznie z większymi felgami ? ;d
Ostatnio edytowany przez celebrates (15-03-2012 22:15:15)

Tylko ze mi nie chodzi o zostawienie stalówek wręcz przeciwnie tylko oto ze mam opony na co najmniej 3 sezony i troszkę szkoda kupić nowe. Dlatego myślałem o 15" felgach, a aktualnie 3tys nie jestem wstanie wygenerować na felgi + koła narazie chyba zostanie na stalówkach bo nie widze innej opcji ;/
Ostatnio edytowany przez celebrates (15-03-2012 23:05:27)

Czy jesteś wstanie pokazać więcej fotek lub dać link o co dokładnie w tym chodzi ?

celebrates napisał:
Wszystko jasne, ciekawe jak to będzie ze stalówkami co mam teraz ;d
By auto posadzić do 40 mm wystarczą same sprężyny wymienić ? ile taka operacja? i czy to jest wystarczająco dużo by auto nie wyglądało dziwacznie z większymi felgami ? ;d
Przy zachowaniu standardowych amortyzatorów można dokonac obniżenia zawieszenia max do 30 mm przy użyciu innych sprężyn. Niektórzy też podają, że może to byc do 35 mm.
Wersje GT i GTI fabrycznie mają zwieszenia niższe o 15 mm w porównaniu ze standardowym golfem.
Ostatnio edytowany przez RUTRA (16-03-2012 10:01:02)

Co do felg fajne rozwiązanie tylko wydaje mi sie ze do golfa V nie bardzo pasujące. Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Fajnie to wygląda na starszych autach ( klasykach)

No i wreszcie zderzak GTI
Potrzebuje jeszcze zrobić instalacje pod halogeny, co jest praktycznie w trakcie. I będzie jedna rzecz ukończona w 100%.