to fajnie
zdam sie na was i kupiÄ™ taki sam zestaw 

a ogólnie ile dałeś?

Witam forumowiczów jestem po wymianie klocków tak jak zauważyłem polecacie klocki Ate i Trw szukałem takich jeździłem po sklepach ale na przód jak już znalazłem Ate to nie pasowały i musiałem tak jeździć i oddawać - chodzi mi o przednia oś wreszcie mechanik znalazł mi klocki firmy Bosch o nr seryjnym 0 986 494 019 BP 264 czy ktoś z forumowiczów posiada takie poproszę o opinie????drugie moje pytanie jest takie jakie polecacie tarcze hamulcowe bo przy następnej wymianie klocków tarcze także będę musiał wymienić.Mój Golfik to 1.9 TDI 90 kM wersja trend-line.Nie mam pojęcia jaka jest średnica takich tarczy kto ma podobny lub taki sam model auta niech pomoże.Prosiłbym jeszcze o cenę takich tarczy za sztukę.

klocki bosch sa dobre co do tarcz to średnica 280mm a co do ceny to zalezy już na jaka firmę się zdecydujesz,na allegro sobie zobacz co ile kosztuje,pozdro

trzeci5 napisał:
klocki bosch sa dobre co do tarcz to średnica 280mm a co do ceny to zalezy już na jaka firmę się zdecydujesz,na allegro sobie zobacz co ile kosztuje,pozdro
Dzięki trzeci5 za info a co do tarcz to zastanawiam się nad ATE lub TRW porównam ceny na allegro i coś wybiorę.