Strony: 1

Witajcie. Jestem od roku właścicielem golfika. Ogólnie jestem zadowolony. Nie mogłem znaleźć modelu z lepszym wyposarzeniem i kupłem 90-konnego z 2005, ale jest niezajechany i nie bity.
Rok 2005 1.9 tdi 90KM
przebieg 160 tys.
wyposażenie:
-ABS
-ASR
- elektryczne szyby przód
-elektryczne i grzane lusterka
-climatic
-centralny zamek
-10 x airbag
- radio cd czytajÄ…ce SD i USB
[ fabryczne było porażką]
Jeżdźe nim od roku i mnie nie zawiódł. Myślałem o zczipowaniu ale jestem zadowolony ze spalania.
Przy oszczędnej jeździe pali 4.3 l/100km. Czasem depcze mocniej żeby turbina nie rdzewiała:)
http://imageshack.us/photo/my-images/51 … 076of.jpg/
Ostatnio edytowany przez robertemx (06-04-2012 11:14:23)

Witaj 
Które to fabryczne radio Cie zawiodło?
Ostatnio edytowany przez zimek (03-04-2012 17:00:44)

ja mam 2005 178tys. jak kupiłem przejechane 105 kucy i powiem ci tak 90 koni to za mało na takie auto chyba ze jezdzisz sam i nie masz rodziny jesli chodzi o spalanie 5 litrów maks w trasie mieszkam na wsi wiec tylko długie trasy przemierzam wersja bogada raczej jesli chodzi o samo auto jedynie co robilem to zacisk hamulcowy i pompa paliwa auto na szczęście bez dpf i comon rail turbo regularnie przeciagam na drodze szybkiego ruchu:P

Pasterz napisał:
Witaj. Popraw opis i dodaj zdjęcia
Chętnie bym dodał fotki ale coś mi to nie wychodzi... ktoś podpowie jak najłatwiej dodac?

Emil20 napisał:
Jeśli dasz go do dobrego tunera to nie zobaczysz różnicy w spalaniu ....
jakbym chciał cos mocnego kupiłbym R32 

zimek napisał:
Witaj
Które to fabryczne radio Cie zawiodło?
to oryginalne radio VW nie czytało nawet mp3...Nie pamiętam jego nazwy ..leży gdzies w garażu:/

Cześć, też miałem problem z dodawaniem zdjęć, ale jest już to opisane: golfv.pl/viewtopic.php?id=825 Dodaj, bo sam jestem ciekawy jak to wygląda 
witam kolego, myśle, że spalanie dzisiaj jest podstawowym atutem twojego autka i nie bedziesz go czipował, bardzo ładny golfik, daj więcej fotek 
Strony: 1