Zima sprzyja zakupom
Oryginalne '19 VW Talladega, szkoda że pakiet od R'ki kosztuje tyle mamony, bo chętnie bym go wrzucił do swojego auta, ale cena niestety powala
tak mniej więcej będzie na aucie:
£adne a mówiłeś właśnie, że ich nie kupisz
ale jest sie czym pochwalić bo ori 19' to już coś.
Wiem wiem, mówiłem że ten model nie... ale trafiły się '19 a nie '18 a to już jest tzw "coś" więc się zdecydowałem...
Co do kosztów, zostawmy tą sprawę Mikołajowi
adamradom napisał:
Kolego a te zegary (licznik) to jakaś przekładka czy oryginał od Twojego modelu??
To oryginalne zegary do Scirocco montowane bodajże od czerwca 2009, wcześniej montowane były zegary identyczne jak w Golfie V.
p.s RUTRA jaki detektyw
Ostatnio edytowany przez jurasvip (15-12-2012 22:39:57)
jurasvip napisał:
Wiem wiem, mówiłem że ten model nie... ale trafiły się '19 a nie '18 a to już jest tzw "coś" więc się zdecydowałem...
Co do kosztów, zostawmy tą sprawę Mikołajowi
Myślę, że żałować raczej nie będziesz
Byłem dziś w serwisie zamówić parę części i czekając na potwierdzenie kiedy będą wsiadłem do scirocco. Powiem tak; ALE MASZ ZAJEBIST¡ FURę
Scirocco bardzo fajnie się prowadzi, moja kuzynka ma z motorem 1.4 TSI (160KM), autko jest naprawdę genialne, jedyny minus jak dla mnie to mało miejsca z tyłu, no ale jak ktoś kupuje Scirocco to wie do czego będzie auto służyło..
Scirocco jest bardzo przyjemnym samochodzikiem, jedyne co mnie wkurza to drzwi bez ramek i automatyczne uchylanie szyb przy otwarciu auta pilotem (głównie chodzi o zimę i przymarzanie szyby do uszczelki itp...) kilka razy modliłem się, żeby coś się nie spierd**** jak to miało miejsce w Golfie IV, Octavii I itd....
Miejsca nie jest aż tak mało, jedyny problem to się tam wsiąść i wysiąść
fajna furka ja rowniez nie udzialam sie juz zbytnio na forum gdyz sprzedalem swojego golfa i teraz jezdze juz innym autem ze stajni VW:)
VW Passat B6 2.0 fsi 150 km wyposazenie highline:)
hehe no niezle, ladne autko
Wiosna tuż tuż, więc powoli zaczynamy się "zbroić":
-Wpadł RCD510
-Przednie szyby przyciemnione najjaśniejszą z możliwych "przyciemniających" folii Sun-Gard IR, która mieści się w granicy "błędu pomiaru" mundurowych
Fotka taka jak pogoda za oknem
Dołożyłem też aluminiową podstopnicę (zdjęcie wrzuce jak ogarne "dół" auta)
No i najważniejsze, na montaż czekają już '19 Talladega....
pozazdroscic!