No to teraz... jakies pasiaki by sie przydaly. Taki bialy Sci wyglada... jak prawiczek. Nawet nie mozesz nim dobrze postraszyc.
Marco napisał:
dandanio, Ciebie to tu chyba z rok nie było
Albo jesteÅ› tylko siÄ™ nie ujawniasz..
Nie no, jestem, bywam, tylko sie nie ujawniam. Przeciez ktos musi Was pilnowac.
dandanio napisał:
No to teraz... jakies pasiaki by sie przydaly. Taki bialy Sci wyglada... jak prawiczek.
Nawet nie mozesz nim dobrze postraszyc.
jakie pasiaki, że jak Viper?! Nie nie, nie moje klimaty
jurasvip napisał:
dandanio napisał:
No to teraz... jakies pasiaki by sie przydaly. Taki bialy Sci wyglada... jak prawiczek.
Nawet nie mozesz nim dobrze postraszyc.
jakie pasiaki, że jak Viper?! Nie nie, nie moje klimaty
Niieeeeeee, cos bardziej subtelnego.
Propozycje:
i moj ulubiony:
Te ostatnie jeszcze bym przeżył, ale mimo wszystko zostawiam jak jest...
Emil20 napisał:
Takie paski to co najmniej + 30 koni
![]()
Takie klimaty to bardziej na Mk3 z Neonami pod podwoziem
No tak, ale te wszystkie powyzsze propozycje to sa albo prosto od VW (druga), albo od uznanych tunerow. Wiec wsiom to to zalatywac nie powinno.
Juras..
Przejechałem ostatnio całą Polskę, widziałem kilka Scirocco w białym kolorze, i powiem Ci, że na żywo prezentują się po prostu genialnie!!
Nawet szukałem egzemplarza na 19 calach, ale nie trafiłem..
Na A1 rozmawiałem na postoju z kolesiem z takiego egzemplarza, pod maską miał właśnie 2.0 TDI, był super zachwycony..
Po wyjeździe z postoju pogoniliśmy się trochę, ale nie miałem szans..
Pzdr
Miło czytać
Ja też widuję często białe sciro, ale póki co, żadne nie stalo na '19 calach i raczej nie były obniżone.... dlatego chyba ich użytkownicy mało sobie karku nie skręcili patrząc za moją zabwką
Silnik jest rewelacyjny, na baku potrafie zrobić 1200km, zejscie ze spalaniem do 4,3-4,5L nie jest żadnym problemem, mimo że mam 235/35/19 i jeżdże w miare normalnie, bez zamulania...
Dla porównania, Ibiza SPORT mojej kobiety (1.9TDI Asz 130KM, też 6skrzynia), pali ok 5,5L i ciężko zejść poniżej 5L mimo że ma alu '16 i jest wiele lżejsza...
p.s czasami pod hipermarketami, jak uda mi się wypatrzyć jakieś Sciro to staję obok i cieszę oko że moję jakieś takie ładniejsze
Ostatnio edytowany przez jurasvip (19-08-2013 23:30:22)
Niezłe autko! Tez mi się bardzo podoba , oczywiście zaraz po MK
Piękne Sirocco, tylko pozazdrościć ! tylko jakoś w tym wszystkim nie pasuje mi napis "Piaseczny i Krajewski" na radiu
ale pewnie w drodze czego innego słuchasz. Super autko !
To auto jest moim marzeniem...