Pasterz napisał:
No i porzÄ…dnie
u siebie na początku miałem oklejoną folią carbon niebieski i czarny, a teraz mam tak jak Ty, a za kilka dni dojdzie coś jeszcze
Dzieki:)i to bede czekał z niecierpliwością na nowa odsłonę

Jeszcze to radio zmień i pełen sukces 

£adne autko robi wrażenie:)

Pasterz napisał:
fishraz czyli jednak, pełen sukces. Oby tak dalej
Jeszcze do pelnego sukcesu daleka droga, zamawiac bede wlacznik swiatel, guzik otwierania wlewu paliwa z chromem, oraz wymiana pozostalych guzikow od szyb z chromem:)

Mówili że zimy w tym roku nie będzie 
Ja jeszcze zwlekam z założeniem zimówek bo po przesiadce z '19 na '17 spadnie szacun na mieście 
jurasvip napisał:
Ja jeszcze zwlekam z założeniem zimówek bo po przesiadce z '19 na '17 spadnie szacun na mieście
No wiesz, mi tez spadl szacun na miescie bo z 16 przeszedlem na zimoww 15
buahahahaha:)
jurasvip napisał:
Juras tym wpisem to mnie powaliłeś 
Nowe zabawki zawitały prosto z Ebaya,w najbliższym czasie będę je zakładał. A ponadto z ostatnich rzeczy które zrobiłem to wymiana oleju, filtrów oraz płynu hamulcowego. Czekają mnie jeszcze niestety tarcze i klocki, gumy wahaczy i świece... wiec z modami będzie chyba mała przerwa, tylko nie wiem jak to zrobić bo to jak dla narkomana odwyk:) 

fajnie fajnie to wszystko wyglada
kiera obszyta pieknie, ile dales ? sam sie za to obszycie zabieram juz z rok i cos sie wybrac nie moge ;d
avee ! GolF napisał:
fajnie fajnie to wszystko wyglada
kiera obszyta pieknie, ile dales ? sam sie za to obszycie zabieram juz z rok i cos sie wybrac nie moge ;d
Dzieki, u ciebie tez nie jest czego się wstydzić
za obszycie kiery i mieszka zapłaciłem 180zl.
Dawno nie zaglądałem ale trochę się wydążyło:
Wymieniłem fotele i kanape na półkubełki Sportline
Podświetlenie kabiny LEDami
Podświetlenie rejestracji LEDami
Nakładka na uszczelkę pozioma szyby w chromie
Naprawy konieczne tez zrobione:
Klocki i tarcze przód, wahacze wraz z gumami przód i tył, końcówki drążków, sprężyny tył, amortyzatory przód i tył.
Poniżej zdj z wymienionymi fotelami i podświetleniem LED, resztę zdj dodam jak umyje auto:)