Witam pseudonim Fabian:) lat 30 z zawodu nauczyciel W-F, zawodowy ratownik WOPR, instruktor fitness i cwiczen silowych, odnowy biologicznej, obecnie kierowca ciężarówki( oszukać przenaczenie:) wożę drzewo) he heinteresuje sie motoryzacja sportem i oczywiscie pieknymi kobietami:)
dodatkowo zajmuje sie malym handlem autami:)
Obecnie jezdze GOLFEM V jak widać . Wiecznie wierny marce VW AUDI jak cała rodzina;) pozdrawiam
Marcin 29 lat, z wykształcenia pedagog, z zawodu lakiernik. Pracuje jako lakiernik w firmie produkujacej pewne pojazdy Najpierw jezdzilem e36 compact 1,6 , pozniej e39 2.0 a teraz przyszedl czas na pierwszego diesla i wybor padl na Golfa 5 w wersji Indyvidual. Na pierwszym miejscu Golf, na drugim praca, na trzecim kobieta a na czwartym Playstation
pozdro
Witam, jestem Marta -pomorskie- mam 26 lat, na co dzień pracuje jako księgowa i kadrowa, interesuje mnie motoryzacja i informatyka.
Jestem fanką VW jak wszyscy tutaj obecnie od listopada posiadam Golfa V 1.9 TDI (90km) z końcówki 2007 roku- model 2008 w wersji unlimited w wersji 3-drzwiowej, z którego jestem bardzo zadowolona.
Moim poprzednim autkiem był VW fox 1.2, 2007 r. Poruszam się także często golfem IV 1.9 TDI (90 km) z 2000 roku.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Trzeba założyc nowy dział pt "Szukam dziewczyny/chłopaka"
Adam będzie adminem
Witam też się przedstawię mam na imię Krzysztof i stuknęła mi 30-stka i mam dwóch wspaniałych synów, z zawodu jestem ślusarzem-mechanikiem maszyn i urządzeń górniczych a pracuje jako górnik,zainteresowania to oczywiście motoryzacja po pracy zawodowej zajmuje sie mechaniką samochodową i trochę jeżdżę na crossie.Wcześniej miałem golfem II i IV,to chyba tyle pozdrawiam
Ja mam pomysł Co Wy na to żebym zagadał z rektorem uczelni (która ma ogromne długi) czy na weekend w wakacje za parę groszy nie wynająłby nam pokoi w akademikach, obok jest miejsce do grillowania i ogromny parking uczelni możemy zrobić zlocik weekendowy
Pasterz napisał:
Adam. z tym tematem do innego działu
![]()
Trzeci5 Zdaje siÄ™ jakÄ…Å› Yamaha latasz?po torze, lasach?
Proszę nie wspominać o jednośladach bo się szybko nakręcam i od razu zaczynam oglądać ogłoszenia na allegro, a moja kobieta wtedy chce mnie zabić. Zlitujcie się panowie
Pasterz napisał:
Adam. z tym tematem do innego działu
![]()
Trzeci5 Zdaje siÄ™ jakÄ…Å› Yamaha latasz?po torze, lasach?
tak yamahą YZ250F,wolę po lesie ale tor też odwiedzam bo mamy w miejscowości w której mieszkam,skąd wiesz?
Pasterz napisał:
¦ledziłem Cie kiedyś
Nie no żartuje, w 21 poście w Twoim temacie ją widać i tak pomyślałem że upalasz w błocie, ale jakoś mi to z głowy wyleciało i jak teraz napisałeś o croosie to sobie przypomniałem, a zwróciłem kiedyś na nią uwagę bo też czasami po lasach śmigam również Yamaha
no teraz widzę że mój temat znasz na wylot,jaka masz yamahę?
http://www.youtube.com/watch?v=30pxsWsh_oY
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (03-02-2013 23:34:27)
No proszę.. jak się ten wątek ożywił
Bardzo dobrze Panowie i Panie, oby tak dalej..
Adam. mam kuzynkę, która jest singielką, ma 26 lat, jeździ Scirocco Może Ci numer załatwić ?
a będzie chciała 22 latka?? no i skąd jest?
Bo wiesz ja już i tak wydaję 600zł miesięcznie na paliwo teraz jak bym miał jeszcze do Bielska jeździć to bankrut
a ja chciałem zrobić prawo jazdy na motor, ale najpierw czasu brakło a teraz przez te nowe testy na prawko, to ja sobie kupię jednak dobry rower
narazie kupiłem licznik z full fisem i zatankowałem do pełna, zostało mi 20zł a wypłata w piątek
Trzeba jak za dawnych lat iść do Mamusi o pomoc
Pasterz napisał:
Adam. kupuj crossa i śmigaj po torach, tam prawka nie trzeba
ja kiedyś trochę też smigałem bez prtawka kawą ZXR600 NINIA ale to była pomyłka,cros to jest to, no i prawka nie muszę robić hehe
oglądałeś ten link co wcześniej dodałem?
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (04-02-2013 11:23:53)