martam napisał:
Tak swoją drogą Panowie forum ma profil na fb, ale jakoś nie widzę na nim wielkiego zainteresowania, może by tak jego troche reanimować bo ostatni wpis z marca 2011 i 35 like to trochę wstyd, może się tam pozapisywać co?? i jakoś zareklamować nasze forum bo jest dobre a użytkownicy o wiele bardziej pomocni niż na innych forach:)
Jeśli masz koncepcję, ochotę, i trochę umiejętności to mogę mianować cię administratorem profilu na fb. Jeśli byłabyś zainteresowana napisz na PW. Pozdrawiam.
Witam wszystkich Jestem Darek.
Witam Dariuszu, patrząc na Twój bogaty opis chciałbym powiedzieć, że masz bardzo ładny samochód. Kierownica od Golfa VI? Powiedz mi a trudno w takiej pracy jak Twoja? Musiałeś się chyba długo uczyć no nie?
Pozdrów dzieci i żonę
Witam mam na imie Emil, zainteresowania mam motoryzacja jak chyba tu każdy , zaczynałem od golfa 1 potem był golf 2,3 4 no i teraz 5, jakoś mi sie spodobały VW ze jakoś innych nie kupuje, poza motoryzacja zbirem monety, srebrne złote i 2 zł, także jakby ktos miał jakieś ciekawe to bym może odkupił
Ostatnio edytowany przez lemis (07-03-2013 14:53:11)
lemis napisał:
Witam mam na imie Emil, zainteresowania mam motoryzacja jak chyba tu każdy , zaczynałem od golfa 1 potem był golf 2,3 4 no i teraz 5, jakoś mi sie spodobały WV ze jakoś innych nie kupuje, poza motoryzacja zbirem monety, srebrne złote i 2 zł, także jakby ktos miał jakieś ciekawe to bym może odkupił
witam chyba chciałeś napisać VW,co do monet to mam srebrną monetę z wizerunkiem Jana Pawła II z 1982 roku,jaka ma wartość,pozdrawiam
witam wszystkich forumowiczów jestem posiadaczem pomarańczowego Polo Cross:)
witam:) uytkownika VW ale forum jest dla uzytkowników GOLFA 5
trzeci5 napisał:
lemis napisał:
Witam mam na imie Emil, zainteresowania mam motoryzacja jak chyba tu każdy , zaczynałem od golfa 1 potem był golf 2,3 4 no i teraz 5, jakoś mi sie spodobały WV ze jakoś innych nie kupuje, poza motoryzacja zbirem monety, srebrne złote i 2 zł, także jakby ktos miał jakieś ciekawe to bym może odkupił
witam chyba chciałeś napisać VW,co do monet to mam srebrną monetę z wizerunkiem Jana Pawła II z 1982 roku,jaka ma wartość,pozdrawiam
wyszła literówka sory hehe a nominal monety jaki?
lemis napisał:
trzeci5 napisał:
lemis napisał:
wyszła literówka sory hehe a nominal monety jaki?
1000 zł
To jakoś chiba coś w rodzaju Naszej Klasy się stworzyło na forum.
Hola! Golf love jestem Raf mam 30 lat i jestem z krakowa, moj golf A5 2005 1.9 tdi i pierwszy powod rejestracyji to brak mozliwosci otwarcia bagaznika
, ciekawe czy znajde odpowiednie posty. Pozdro milosniczki Golfa (jezdzilem Audi, BMW, Dodge, Ford, Fiat, itd. i VW is lovely)
Adrian Lat 27 Poznan pracuje jako manager
moje autko vw golf v wersja bicentenary 1805 auto fabrycznie wyszlo z silnikiem 1.9 tdi 90 km teram ma około 125km
fabrycznie abs esp 4x el szyby lusterka el i podgrzewane 6 airbag alu felgi 15 r kolor czarna perla 5dzwi
w aucie zamontowałem orginalna dvd navi vw sciemnilem szyby tyl zamontowana lotka gti tylni klapa felgi 16 r wt=netrze wymienione na sportowe kubelki z regulacja odcinka lędźwiowego przedni zdzerzak jetta będzie zamontowany gti listwy boczne progowe gti
Gdyby ktoś był zainteresowany mam troszkę części pozostawionych z mojego które już mi sa nie potrzebne typu lampy przednie srebne zderzak przedni od jetty przerobioiny już pod golfa orginalny przedni golfa cale wnętrze jasne modul komfortu i itp.
Witam; Jestem nowym posiadaczem golfa V 1,9 tdi BXE, wcześniej posiaałem A6 c5 1,9 TDI AWX. Lubie majsterkować, i prowadzić autka.
Pozdrawiam
Patryk lat 23,pierwsze auto to cinqueczento,pozniej skoda fabia 2002 rok przez 3 lata a obecnie golf 5 1.9tdi 105km
wersja limitowana tour,jestem bardzo zadowolony z niego chodz z fabi jak na swoja klase nie mam nic do zarzucenia pozdrawiam wszystkich
do 29-tego miałem jeszcze golfika 5 ale niestety tylko miałem!!! zabrała go jakaś ''mafia"!!! teraz mogę powiedzieć tylko że miałem coś fajnego!!!!
Dawid lat 25
wcześniej jezdziłem polo mach II, golf IV 1.9 tdi +, obecnie golf V wersja GOAL 1.9 tdi 105 KM +