Ok, sorki. Poszło info do Ciebie.

Kolego przenieś temat do odpowiedniego działu

Ok, już to zrobiłem:) Trochę się wcześniej zakręciłem,
sorki
Już jest dobrze. Pozdrawiam.

Witam wszystkich;] Patryk jestem , auto ktore posiadam od marca 2013 roku to golf V GTI w manualu. jestem z pomorza pracuje jako operator maszyn sterowanych numerycznie CNC , dużo czasu poswiecam swojej pasji zwiazana oczywiscie z autami grupy vag. zapraszam na forum vwnowystaw.pl
My za to zapraszamy do przedstawienia samochodu na forum 
Wpisujesz pierwszy post i już inne forum reklamujesz.. nieładnie Patryku.. 
Popraw siÄ™ 

Elo elo panowie.Golfa plusa posiadam 19 tdi 105km, bls

Witam, Mariusz 27 lat, poligraf introligator swietokrzyskie, jakies prywatne sudia ukonczone, jezdze golf plus 1.9 tdi 105 BLS, wczesniej polo, a3

Juliusz lat 35. Golf 1.9 TDI (bkc) w wersji sportline + pakiet GT zew. i wew. Jeżdżę nim od grudnia 2012 i zrobiłem nim póki co ponad 35tys. km. i jestem zadowolony... Zawodowo usługi ogólnobud. przede wszystkim płytki i sucha zabud. wnetrz... Jak czas pozwoli dodam jakieś fotki auta... Pozdr<cj>
Ostatnio edytowany przez cesarjulio07 (05-01-2014 16:45:51)

witam janek lat 33 golf 1.9tdi 105koni wojew dolnosloskie

Witam wszystkich nazywam się Marcin i pochodzę z Zamościa. Wcześniej Jeździłem A3 8L a od proawie roku jest właścicielem troszkę pomodzonego MK5 1.9Tdi. Pozdrawiam.

Patryk 23 lata - Słupsk. Główne zainteresowania to Muzyka konkretnie Rap/Hip-hop oraz tatuaże no i oczywiście moja ¦licznotka czyli Golf 1.9 TDI,DSG którego posiadam od ponad roku 

Witam serdecznie, aktualnie strażak w Zduńskiej Woli, 29 lat, zamiłowanie: VW kosmetyka, motoryzacja 

witam wszystkich. na imie mam £ukasz, mam 27 lat i mieszkam na podkarpaciu.w chwili obecnej pracuje w zakładzie gminnym. golfa 5 posiadam od 10.01.2014r i mam nadzieje ze bede z niego zadowolony tak samo jak z audi a4 ktore miałem wczesniej.kiedy zrobi sie cieplej i bedzie mozna autko wypucowac to zaprezentuje je na forum.

łukasz86 napisał:
witam wszystkich. na imie mam £ukasz, mam 27 lat i mieszkam na podkarpaciu.w chwili obecnej pracuje w zakładzie gminnym. golfa 5 posiadam od 10.01.2014r i mam nadzieje ze bede z niego zadowolony tak samo jak z audi a4 ktore miałem wczesniej.kiedy zrobi sie cieplej i bedzie mozna autko wypucowac to zaprezentuje je na forum.
Z Sanoka czy okolic??

z okolic Sanoka, a teraz nawet bliżej Brzozowa bo w tamtym rejonie ożeniłem sie:D
Ostatnio edytowany przez łukasz86 (31-01-2014 16:38:38)

Witam wszystkich miłośników VW;))))) Mam na imię Mikołaj jestem z wlkp. mam 24 lata a motoryzacja i muzyka to moje życie;)))) Właśnie zakupiłem golfika V 1.9 tdi 105 KM z 2008r. z przebiegiem org. 67tys. sprowadzony z francji lekko uszkodzony(chciałem wstawić fote lecz nie bardzo wiem jak??!!!) możne ktoś pomoże.......

777miki777 napisał:
Witam wszystkich miłośników VW;))))) Mam na imię Mikołaj jestem z wlkp. mam 24 lata a motoryzacja i muzyka to moje życie;)))) Właśnie zakupiłem golfika V 1.9 tdi 105 KM z 2008r. z przebiegiem org. 67tys. sprowadzony z francji lekko uszkodzony(chciałem wstawić fote lecz nie bardzo wiem jak??!!!) możne ktoś pomoże.......
Witam kolegę masz temat o dodawaniu zdjęć na forum-poczytaj.

cześć jestem Adrian mam 23 lata mkV jest moim 4 samochodem posiadam mkv od 3 miesięcy 1.9 tdi 105 rok 2005 . pracuje jako kierowca , hobby to motoryzacja:/ jestem z okolic kielc świetokrzyskie
Ostatnio edytowany przez AdrianScania (19-02-2014 22:41:58)