Witam na forum, aktualnie bez auta, pozdrowienia dla Pań i Panów z pod znaku golfa:)

Witam. Mam na imię Bartek i mieszkam w Małopolsce.

Wiadomość wysłana podwójnie
ProszÄ™ o skasowanie.
Ostatnio edytowany przez pieczon (21-09-2014 22:29:20)

Witam mam na imię Roman ,mam 52 lata jeździłem różnymi markami, zaczynałem od malucha.Na chwilę obecną kupiłem GOLFA V 1.6 FSI,2007rok .
Ostatnio edytowany przez romciu52 (02-10-2014 13:11:46)

hej jestem wiola, pracuję sobie w sklepie i jeżdżę golfem 3

hej, jestem Stasia

Witam. Mam na imię Piotr, mam 37 lat, a oto mój VW :
MODEL: Golf V
ROK: 12.2004, modelowo 2005
WERSJA: Sportline
LICZBA DRZWI: 2/3
PRZEBIEG: 230000km
SILNIK: 1.9 TDI, 105KM
WYPOSA¯ENIE:
- Climatic
- Skrzynia manualna 6-biegowa
- ABS
- ESP
- AirBag x10
- Elektryczne szyby
- Elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka
- Domykanie szyb z kluczyka
- ¦ciemniające się lusterko wsteczne
- Immobilizer
- Centralny zamek
- Elektryczna regulacja świateł
- Regulacja wysokości oraz części lędźwiowej fotela kierowcy i pasażera
- Podłokietnik przedni z zamykanym schowkiem i klimatyzowany
- Dzielona tylna kanapa
- Klimatyzowany schowek
- System mocowania fotelików dziecięcych - ISOFIX
- Czujnik deszczu i zmierzchu
- Funkcja COMING HOME i LEAVING HOME
- Komputer pokładowy
- Halogeny
- Spryskiwacze reflektorów
- Podgrzewane fotele kubełkowe
- Kierownica skórzana, trójramienna
- Roleta z otwieraczem
-
MODYFIKACJE:
- Przyciemnione 5-szyb
- Radio Pioneer, dokładane
- Car audio firmy Blaupunkt razem z subwooferem i wzmacniaczem 750W

Cześć, mam 18 lat, dopiero co zrobiłem prawko i dostałem w prezencie od rodziców golfa v. Słabo się znam na motoryzacji i dlatego tutaj jestem. Liczę na to że wkrótce będę miał dużą wiedzę na ten temat a i może kiedyś sam komuś coś doradzę 

Witam
Andrzej 31 lat z lublina. Mam zamiar kupić mojego pierwszego golfa i mam nadzieję, że będzie to udany zakup.
Pozdrawiam

Hej,
Mam na imię Piotr, mam 26 lat i pochodzę z Gdańska. Chciałem poczytać, co macie do powiedzenia na temat VW golfa. Od niedawna interesuje się tą marką i zastanawiam się nad zakupem.

Cześć! Mam na imię Ewa. Uwielbiam podróże i w wolnym czasie uczę się języków obcych:)

Witam serdecznie. Mam na imiÄ™ Marek. Jestem z Wieliczki.

Jakub 30Lat Golf V 1.9tdi

Witam serdecznie. Mam na imiÄ™ Artur.

Witam imię Artur posiadam golfa v 1.9tdi dsg 2008r już po małych modyfikacjach jak czas pozwoli to powstanie kartoteka, pozdrawiam tak samo zakręconych ludzi na punkcie swojego auta.

Witam wszystkich forumowiczów od 4 lat jestem posiadaczem golfa IV, przymierzam się do zmiany auta.Wybór padł na golf V, chętnie dowiem się czegoś nowego oraz zaczerpnę opinii na temat golfa V z silnikiem 1.6 benzyna

Witam mam na imie Rafał Lat 44 z Szubina..Od paru lat byłem w posiadaniu Golfa 3 , dziadek ale sprawował się bardzo dobrze lecz dwa dni temu nastąpiła awaria wręcz nie przewidywalna..podczas długiej jazdy odkręcił się przegub od skrzyni i zamiatał po korpusie skrzyni dziura jak pięść olej na glebie aja wk.....y na maksa no i szybka decyzja zakup nowszego Golfa 5 1,6 102 KM ...I jak przez te pare dni się chyba zakolegowaliśmy....zobaczymy co do przyjaźni za jakiś czas...Pozdrawiam.

Witam serdecznie. Mam na imię Jarek. Przybywam z Małopolski.