Panowie wszyscy z panow posiadajacy dokladke zderzaka tylniego r32 look kupowali odblaski w Aso.Wiecei gdzietaniej to dostane,w aso mi powiedzieli 81 za sztuke 

ostatnio byl ten temat, poruszany bo kupowalem
trzeci5 polecił stronke www.getem.pl są ciut taniej, z przesylka zaplacilem 140zl

Info od trzeci5 :
- strona lewa 1K6945105A - 64,81zł
- strona prawa 1K6945106A - 58,37zł
prosze 

Patrzyłem na tej stronie getem.pl i nie mogę znaleść tych odblasków:(

marcinmartinus napisał:
wchodzisz na ta stronkę i wybierasz E-katalog i dopiero wpisujesz numer części bez odstępów ,pozdro

trzeci5 napisał:
marcinmartinus napisał:
wchodzisz na ta stronkę i wybierasz E-katalog i dopiero wpisujesz numer części bez odstępów ,pozdro
Wszystko robie tak jak napisales i nic nie znajduje....

Dowiedzialem sie, ze w getem.pl jest aktualnie remanent i do narazie nieokreslonego czasu nie bedzie mozliwosci zamawiania żadnych czesci 

avee ! GolF napisał:
Dowiedzialem sie, ze w getem.pl jest aktualnie remanent i do narazie nieokreslonego czasu nie bedzie mozliwosci zamawiania żadnych czesci
Napisałem do nich maila czy maja te odblaski to nie odpisal...

No dopiero jak wznowia sprzedaz to trzeba bedzie sie pytac
ja zamowilem 9 stycznia i w tym tyg dowiedzialem sie ze czesci nie dostane bo maja przerwe (od 6 stycznia!!) i oddali kase, i powiedzieli ze trzeba czekac az wznowia sprzedaz i wtedy dopiero zamawiac.

TanQ napisał:
Ja tam do siebie kupuje zderzak ala GTI
Mi to sie najbardziej podoba:)
A nie będziesz musiał pas zmienić ?? Albo przerabianie mocowań kuzyn jak kupił golfa GTD to miał problemy z dobraniem zderzaka do pasa przedniego

Ja mam wersję individual to sobie zerknij jak przód i tył wygląda