Bardzo ładne autko ;p Mam znajomego z USA a dokładniej w Pittsburgh'a do którego wybieram się w Marcu na miesiąc więc jak nie masz daleko można zgadać się na kawe ;p Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Mattrew (06-02-2011 22:59:26)
...cale 8 godzin w jedna strone. Troche daleko. Ale daj znac, moze sie wpol drogi spotkamy, albo jak bedziesz na wycieczce w NY? Albo w Bostonie?
Hehe mam zamiar skoczyć do NY jak już taki kawał przelece to warto pozwiedzać ;p Zresztą samolot mam do NY i dopiero do Pittsburgh'a ;p
kolego czy tylne siedzenia maja podgrzewanie? bo wiem ze w golfie nie. Dzisiaj wpadlem na pomysl czy by sobie nie kupic jetty sprzedac golfa i kupic jette rocznik minimum 2008 z silnikiem minimum 140KM:D
pagong napisał:
kolego czy tylne siedzenia maja podgrzewanie? bo wiem ze w golfie nie. Dzisiaj wpadlem na pomysl czy by sobie nie kupic jetty sprzedac golfa i kupic jette rocznik minimum 2008 z silnikiem minimum 140KM:D
Niestety nie sa podgrzewane. Nie ma nawet takiej opcji. Jak juz bedziesz kupowal taka Jette, to wez ja z silnikiem na common-rail, podobno duzo mniej problemow.
dandanio, to nie masz silnika common-rail? fure masz dwu letnią, wydaje mi się, że w 2009 toku VW nie montował już pompo wtrysków..
Marco napisał:
dandanio, to nie masz silnika common-rail? fure masz dwu letnią, wydaje mi się, że w 2009 toku VW nie montował już pompo wtrysków..
No wlasnie mam. Dlatego mowie, ze CR maja swoje klopoty - na przyklad pompa paliwa wysokiego cisnienia... Ale to juz temat na oddzielny watek na forum.
a ile w usa kosztuje jetta 2 letnia?
najchetniej taka 1.4 tsi 170KM kupil:)
a jak fotele skora nie odparza pomimo ze nie ma wentylacji szczegolnie tylne siedzenia?
a i pytanie jescze o felgi od scirocco czy te et41 rzeczywiscie jest ok?
Ostatnio edytowany przez pagong (15-02-2011 21:18:48)
Takiej Jettki nie ma w USA. Jako Mk5 byla tylko 2.0T benzyna, 2.5L 5-cyl., 2.0T diesel jako PD i CR (od 2009 roku).
Nie mialem problemu z odparzaniem skory. Moze dlatego, ze jest jasna. I klimatyzacji nie oszczedzam? ale bez klopotu juz dwa lata przezylem.
A co do kol/opon. Popatrz tutaj: http://www.1010tires.com/WheelOffsetCalculator.asp pomoze Ci to policzyc offset, czy ET.
Według mnie jest to auto z 2008r. Tak widać na nalepce. Mogę się mylić.
generalnie Å‚adne auto.
mzs napisał:
Według mnie jest to auto z 2008r. Tak widać na nalepce. Mogę się mylić.
generalnie Å‚adne auto.
Kupilem w czerwcu 2009r. Wiem, ze byl zlozony w lutym 2009r. Potwierdza to certyfikowana historia pojazdu. A co do naklejki to nawet nie wiem, gdzie to odczytac.
¦liczna nie da się panowie takiego zderzaka z atrapą przypadkiem do V założyć?
jack herer napisał:
¦liczna nie da się panowie takiego zderzaka z atrapą przypadkiem do V założyć?
Bez rzezby - niestety nie...
Wymienilem dzis wszystkie wkladki na drewno-podobne. Zdjecia ponizej.
prawie jak w Maybachu
z jasnym wnetrzem wyglada bardzo ladnie