dla mnie kozak bez w aucie fakt ze czasem ciezko z utrzymaniem najlepiej dol miec ciemny dywaniki i tam wszystko w kolo to pewnej wysokosci pozniej jasne bo wiem ze tak wypuszczali ale prezencja smutek zawsze mi sie tak podobalo. Moj tata ma jette 1.4 tfsi jasny popiel wlasnie do polowy kozacko wyglada autko nie powiem fakt ze skora inaczej sie prezentuje ale jak do niego wsiade a pozniej do siebie mowie boze jak tu smutno hehe
Uuuuu dandanio powiem tak z...biscie wyglada na tych felgach
Ty draniu:P
Pisz szybko jakie masz ET felg, żebym wiedział jakie dystanse kupić, bo moje fele "gina w nadkolach".
p.s jakie wrażenia na eibachu?
ja jestem zadowolony, ale jak trafie na złą nawierzchnie, to niestety czuć każdą nierówność.... czego jednak nie robi sie dla wyglądu
jurasvip napisał:
Ty draniu:P
Coz. Hehehehehe. Wiedzialem, ze tu zajrzysz.
jurasvip napisał:
Pisz szybko jakie masz ET felg, żebym wiedział jakie dystanse kupić, bo moje fele "gina w nadkolach".
Juz, juz... Offset jest +41, ladnie wypelnia nadkola i nie wystaja, nie? Tylko mi sie te nakladki na sruby nie podobaja...
jurasvip napisał:
p.s jakie wrażenia na eibachu?
ja jestem zadowolony, ale jak trafie na złą nawierzchnie, to niestety czuć każdą nierówność.... czego jednak nie robi sie dla wyglądu
Swietne. Nawet na 18-stkach jest twardo ale przyjemnie. Lubie twarda jazde. Jeszcze musze tylko stabilizatory poprzeczne wymienic na cos twardszego i zalozyc oslone silnika (to jest jednak 3-3.5 cm nizej).
pewnie ze zaglądam, w końcu jedno z gustowniej upiekszonych aut
ja mam ET51 i szerokość felgi 7,5cala, stąd takie a nie inne osadzenie felg;/ no nic, trzeba będzie szukać dystansiorów
Lista OEM kol VW z opisem i zdjeciami. Wklej do swojego watku pare zdjec ze zblizeniem tych Eibachow i swoich Huffow.
Musze wybrac sie na sesje, bo mam tylko w tel foty, a zgubilem kabel i nie moge przesłac:/
dandanio, powiem Ci, że na felach i niższym zawieszeniu Jetta nabrała charakteru..
oby tak dalej, prezentuje siÄ™ super..
no kozacko prezentuej sie autko pozdrawiam
Dobijam do 40 tys mi. Czasu jakby wiecej wiec i plany odzyly. W tym tygodniu powinienem zalozyc w koncu Xenony, wrzucic nowe mapy do nawigacji i zmienic ramki do rejestracji. Srebrne mi sie juz znudzily, czas na czarne!
no proszę, dandanio się pokazał na forum.. swięto chyba jakieś..
działaj z Jettą i fotek nie zapomnij dodać..
pzdr
Samochod oddaje do VW 26.12.2018. Przez te 9 lat sluzyl mi zajebiscie dobrze - wymienilem tylko sprzegielko w alternatorze... Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tu jeszcze zagladaja!