jeśli chcesz utrudnić złodziejom przywłaszczenie twojej golfiny to zacznij od usunięcia złącza diagnostycznego z fabrycznego miejsca,mnie to uchroniło przed próbą kradzieży

Pasterz , odpowiem Ci dokładnie jak tam zajrzę bo to nie ja wsadzałem.
adam8tg , będę pamiętał jakby co
bo rozmyślam też nad felgami 3sdm 0.06
trzeci5, to już zrobiłem na samym początku.

adam8tg napisał:
jezeli chcesz posiadam te 18 na sprzedaz ja mam czas hehe
zima idzie wiec felgi beda lezaly i czekaly na kupca bo planuje zmiane na 17
ile chcesz za te 18?
Ostatnio edytowany przez TanQ (17-09-2013 19:45:39)

Jakbym sprzedał swoje 19" rozbił skarbonkę to bym się wyrobił hehe. Na przyszły sezon i tak opony do wymiany więc stąd pomysł na zmianę felg.

TanQ napisał:
adam8tg napisał:
jezeli chcesz posiadam te 18 na sprzedaz ja mam czas hehe
zima idzie wiec felgi beda lezaly i czekaly na kupca bo planuje zmiane na 17
ile chcesz za te 18?

trzeci5 napisał:
jeśli chcesz utrudnić złodziejom przywłaszczenie twojej golfiny to zacznij od usunięcia złącza diagnostycznego z fabrycznego miejsca,mnie to uchroniło przed próbą kradzieży
Co to daje ?? i wogole jak do tego sie dobrac ?

poszukaj na forum bo pisałem o tym i nawet zrobiłem schemat jak zrobić adapter do złacza diagnostycznego aby można go było całkowicie wyjąć z samochodu,co to daje?przez te złącze można odpalić samochód

przeniesienia złącza diagnostycznego nie uchroni do końca auta dla fachowca gdyż mozna polączyć sie po Can-ie a w golfie 5 jest pelno miejsc gdzie mozna sie wpiac i odjechac chociazby za radiem czy licznikiem, wiadomo wiecej dlubaniny
lepiej zrobic odciecie calego kompa:)

dunga85 napisał:
korba , dalej w NL przebywasz ?? może jakiś mini spot ?
Cały czas kolego:)Mieszkam teraz 2 km od Leyweg centrum na Escamp wiec w weekend można sie gdzieś ustawić

jarfab0511 napisał:
przeniesienia złącza diagnostycznego nie uchroni do końca auta dla fachowca gdyż mozna polączyć sie po Can-ie a w golfie 5 jest pelno miejsc gdzie mozna sie wpiac i odjechac chociazby za radiem czy licznikiem, wiadomo wiecej dlubaniny
a co uchroni auto przed kradzieżą?nic te wszystkie zabezpieczenia utrudniają zwinięcie samochodu,w moim przypadku pomogło a patrząc na zamek w drzwiach i odblokowaną kiere bez wyłamanej blokady można dojść do wniosku że byle jaki złodziej do auta nie wchodził

trzeci5 napisał:
jarfab0511 napisał:
a co uchroni auto przed kradzieżą?nic te wszystkie zabezpieczenia utrudniają zwinięcie samochodu,w moim przypadku pomogło a patrząc na zamek w drzwiach i odblokowaną kiere bez wyłamanej blokady można dojść do wniosku że byle jaki złodziej do auta nie wchodził
wiadomo ze nic nie uchroni przed kradziezÄ… kazde zabezpieczenie wymyslone przez nas jest dobre. Byle jaki zlodziej to nie wiadomo , moze mial malo czasu albo cos mu przeszkodzilo., ale dobrze ze sie to tak skonczylo a nie inaczej:)