Wspólnie z trzeci5 doradzaliśmy i objaśnialiśmy w temacie poruszonym przez Thorarin ,chodziło o przejście
na gorszy olej po jakimÅ› przebiegu .
http://www.golfv.pl/viewtopic.php?id=2612&p=27
Następnie Thorarin zamiast podziękować, napisał niezbyt pochlebnie o trzecim5 .
Brałem udział w dyskusji i poczułem się poruszony takim ( ) zachowaniem ,więc
napisałem co o tym myślę
Przy kolejnym wejściu zobaczyłem wpis Thorarin - przepraszający trzeciego5 -myślę sobie
jest OK. karawana idzie dalej . Ale po wejściu na PW. wiadomość od Thorarin - zrzut niżej
I co o takim zachowaniu sądzić ? - dwulicowość
arianm napisał:
Thorarin napisał:
Wiem , i uważam że pomimo swojej wiedzy jesteś trochę zarozumiały , przynajmniej takie odniosłem wrażenie ,
i z góry mówię że nie mam zamiaru bawić się z tobą w szermierkę słownąNo to Cie chyba po --je -- o
Robisz z siebie gamonia - pytasz bo mechanik to, a to . Gość i ja zresztą też wykładamy Ci co i jak .
A Ty zamiast podziękować to piszesz że ktoś jest zarozumiały .
Jak myślisz, dużo będzie chętnych by dzielić się za fre wiedzą , po takich wpisach jak Twój .
To siÄ™ nazywa robienie szkody innym - forumowiczom
Ps. są wyrazy które jeżeli nie z szacunku , to z uwagi na poprawną polszczyznę pisze się z dużej litery .
Thorarin napisał:
Trzeci5, przepraszam trochę mnie poniosło

Mozemy pokazac mu zolta karte.
Nie lubie takiego zachowania na forum. nie, Master?

arianm, napisałem że mogłem trzeciemu na pw napisać że trochę mnie ruszyło to w jaki sposób cytując moje słowa odpowiedział i przeprosiłem że napisałem o tym oficjalnie zaśmiecając tym forum dla tego nie wiem czemu zarzuciłeś mi dwulicowość? natomiast tobie odpowiedziałem na pw a ty to upubliczniłeś i zrobiłeś z tego aferę , ja często czytam forum i uważam że naprawdę jest tu sporo przydatnych informacji więc przestań dymić i robić niepotrzebne zamieszanie Ps. Przepraszam administrację i wszystkich Formowiczów za zaistniałą sytuację

Thorarin napisał:
że napisałem o tym oficjalnie zaśmiecając tym forum dla tego nie wiem czemu zarzuciłeś mi dwulicowość?
natomiast tobie odpowiedziałem na pw a ty to upubliczniłeś i zrobiłeś z tego aferę
1- Trzeciego5 przeprosiłeś po moim wpisie - uwadze że postępujesz nie fer
2- Mi natomiasr wysłałeś na PW wiadomość WAL SIę , Zwrot ten trudno zaliczyć do grzecznościowych
i nie wiem czym na niego zasłużyłem . Skoro pomogłem Ci zrozumieć że zachowałeś się nieprzyzwoicie
spodziewał bym się czegoś milszego .
3- To się zdecyduj kto napisał o zaśmiecaniu forum -ja tego nie napisałem , zatem kolejna
wiadomość na PW jest nieprawdziwa , a powtarzanie WAL SIę nic nowego nie wnosi
4- Dwulicowość , publicznie próbujesz zachować pozory przyzwoitości ,a na PW c--m .
5- Nie robię afery - więcej będziemy( forumowicze ) o sobie wiedzieli - to tak na przyszłość.

No to Cie chyba po --je -- o
Robisz z siebie gamonia
Twoim zadaniem to sÄ… zwroty grzecznosciowe? Napisze to oficjalnie Wal siÄ™

Thorarin napisał:
No to Cie chyba po --je -- o
Robisz z siebie gamonia
Twoim zadaniem to sÄ… zwroty grzecznosciowe? Napisze to oficjalnie Wal siÄ™
hahaha xD

Dobra, dosc. Zaloz jeden drugiemu ignore'a i rozejdzcie sie w swoich kierunkach. Wywlekanie "tasm z PW"
na swiatlo dziennie bedzie skutkowalo banami. Obiecuje.