ja mam cały czas takie logo i nic sie nie zmieniło

Dobra już mi też działa, nie wiem czemu dopiero teraz 
Jeśli moge coś "podpowiedziec" to uważam ze graficznie tamto logo było ciekawsze-tzn układ samochodów.. no i mimo wszystko usunąłbym te nazwy z rejestracji....

I ja bym radził wsadzić na logo 4 auta nie więcej. W kolejce i tak pozostały jeszcze tylko 3, więc niech będzie po równo i logo niech ma po 4 autka, jakby co to ja mogę ustąpić narazie
Jak nie to mam nadzieję, że weźmiecie inną fotkę z mojego profilu bo ta dziwnie wygląda jak jest obrobiona z tła 

hm, na golfv.pl jest nowe logo, na golfv.netrar.pl jest stare... czy mozna to przeniesc na jeden serwer? Jezeli potrzebujesz dobry hosting, to daj znac. Przeciez da sie cos zalatwic...
Pzdr,
[d]
dandanio napisał:
hm, na golfv.pl jest nowe logo, na golfv.netrar.pl jest stare... czy mozna to przeniesc na jeden serwer? Jezeli potrzebujesz dobry hosting, to daj znac. Przeciez da sie cos zalatwic...
Pzdr,
[d]
wszędzie jest tak samo, u ciebie jeszcze się logo nie przeładowało, usuń cookies albo wejdź przez Explorera na stronę. Co do hostingu - dużo lepszy niż poprzednie, i nawet pomoc techniczna funkcjonuje szybko. Ja jestem zadowolony.
master napisał:
Mi też tamto trochę bardziej leżało, umówmy się, że chwilowo jest to wersja BETA, poprawimy trochę.
Szefo.. pracujesz może nad wersją "final"?
Obecnie jest OK, ale sam napisałeś, że zmiany będą..
Apropos szefów,teraz na forum od jakiegoś czasu jest dwóch bo jeszcze dandanio. Hmm co do logo to mam chyba dobrą wiadomość, obecnie trwają testy całkiem nowego forum, nowy silnik, wygląd, kilka lepszych "bajerów" dlatego tego loga narazie nie ruszamy, oczywiście zmieni się tylko silnik forum, posty, tematy inne bajery zostają.

Nie obrażę się, jeśli wrzucicie mojego golfa na logo:)
Jesli chodzi o samo forum, potrzebna nam zdecydowanie lepsza reklama, rozpropagowanie forum.

Jezeli chcecie miec swoje zdjecie w logo, to zrobcie nowy temat (albo zalaczcie do starego) i wrzuccie tam zdjecia lepszej jakosci (prosze, moze cos chociaz o troche lepsze od telefonowego?). O reszte zadbamy. 

maciek napisał:
http://img152.imageshack.us/img152/8014/img0019wr.jpg
I o cos takiego mi chodzi.
Dobra robota, ktokolwiek to zdjecie robil. Pierwsze zgloszenie uwazam za oficjalnie dodane. 
Kto nastepny?

mam nadzieje ze o mnie nie zapomnieliscie 
mmtr napisał:
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnieliscie
Z tobą był problem ostatnio, masz zdjęcia trochę poucinane, zrób jak możesz z większej odległości.

Ja też kiedyś tam się zgłaszałem.
Fotkę mogę zrobić w lepszym otoczeniu, tylko tutaj czasu potrzeba... wiosny...
bo teraz jak jest każdy widzi... i średnio mam możliwość samochód doprowadzić do stanu sprzed opadów atmosferycznych śniegiem zwanych 

nie no wiem wiem ale jak gerwaz napisal byle do wiosny

jak da radę to moje autko również można dodać
Ostatnio edytowany przez g0bula (02-02-2011 23:29:33)