Witam
Widzę, że zainteresowała Was oferta oświetlenia.
Jeżeli macie chęć dokonać zakupów w sklepie, to mogę przygotować dla Was ofertę na zakupy grupowe lub specjalne promocje
dla forum GolfV.pl
pozdrawiam
Sebastian Skotarczyk
SKOTTUNING.com
Kolego skottuning, takie oferty zamieszczamy w dziale Sprzedam, ewentualnie w Off topic, nie w wÄ…tku o konkretnym samochodzie..
Link do Twojej strony wstawiłem, ponieważ znalazłem u Ciebie lampy, które mnie interesują..
Zamieść proszę swój wpis w jednym z w/w Działów!

Moj wpis nie mial być ofertą tylko zachętą do odpowiedniego tematu, dyskusji użytkowników,
jeżeli będzie zainteresowanie to przygotuję ofertę.
Na razie dostałem od Pana Admina reprymendę
PS. Też jestem adminem na innym forum i znam zasady,
regulamin przeczytałem i nic w nim nie jest napisane na temat umieszczania ofert w odpowiednich działach.
PS.2 Dużo bym zmienił w skrypcie forum, regulaminach, żeby było zgodnie ze sztuką i prawem.
pozdrawiam

Również mi się podoba 
Myślałem nad ori xenonem, ale to wymaga o wiele więcej zmian, m.in spryskiwacze..
Docelowo zostało na tym co jest, wizualnie wyglądają jak xenon, świecą o wiele lepiej niż te Sonary, które miałem, tak więc zostanie w tej opcji..
ja mam ori xenon bez spryskiwaczy ani poziomowania ... Jeszcze nikt się nie doczepił i nie walą po oczach ... Jak byś miał mk3 bez soczewki to by cię ścigali a w Mk5 były seryjnie montowane tak więc mam spokój . A uwierz że ja mam kontrole za kontrolą , policja mnie bardzo lubi
A szczególnie mój styl jazdy ...
No to masz szczęście Emilu..
Tak naprawdę, to nie chodzi mi tutaj o policję, tylko o to, że jak już wsadzę xenon to żeby był kompletny, właśnie z poziomowaniem i spryskami,
Ja teraz jeżdżę z wystającymi kołami, rzucają się w oczy na pewno o wiele bardziej niż brak sprysku w zderzaku 
Btw. Odnośnie Twojego stylu jazdy, to co masz na myśli? Ciężką prawą nogę? 
Oj bardzo ... Dużo jeżdżę różnymi autami i zawsze mi się śpieszy
Ale z natury jestem bardzo wygadany , opowiem i dwa dobre kawały i mnie puszczają 

Emil-mam taki sam zestawik lamp - ori xenon bez sprysków i poziomowania. Nie jestem z tego specjalnie dumny, ale jednak względy ekonomiczne zadecydowały

nooo dobre lampy !!
to sie podoba 
baran141 napisał:
Emil-mam taki sam zestawik lamp - ori xenon bez sprysków i poziomowania. Nie jestem z tego specjalnie dumny, ale jednak względy ekonomiczne zadecydowały
Najlepsze jest to że ja spryskiwacze mam ... Tyle że w kartonie
Blendy mam polakierowane pod kolor , zaślepki ... Ale od 1,5 roku nie mam czasu tego założyć
Możę chcesz kupić 
No tak.. jak siÄ™ realizuje projekt pt. "MK1" to na MKV czasu brak.. 
Z doświadczenia wiem, że bardzo ciężko poświęcać cały wolny czas na jedno auto, a co dopiero na dwa..
Tak jest Marku ... Jeśli chodzi o czas to mi go brakuje na samo Mk1 a mam jeszcze Toyote i Mk5 . Dużo pracuje mam mnóstwo innych zajęć i jeszcze dużo imprezuje
Choć mimo wszystko przy Mk5 też dłubie bo bardzo lubie ten samochód ale nie ukrywam że chodzi mi po głowie sprzedaż 
PotrzebujÄ™ Waszych opinii..
Chodzi mi o grill w moim MKV, chcę zamienić fabryczny na taki:
http://allegro.pl/grill-fk-bez-znaczka- … 13766.html
Problem w tym, że nie chcę lakierować ani maski ani zderzaka, w zestawie są zaślepki, które montuje się w miejsca, które zostają puste po zamontowaniu tego grilla,
Co o tym myślicie?
Oczywiście grill i zaślepki pójdą w kolor auta..
Waham się cały czas czy zmienić ten element czy zostawić fabryczny,
Na forum nie ma chyba nikogo, kto ma taki grill bez znaczka i te zaślepki, więc nie mam jak podejrzeć jak to będzie wyglądało..
Dzięki z góry za wypowiedzi