mam problem z orginalnym radiem a raczej z czytaniem płyt, radio CD czyta tylko orginały a płyt nagrywanych nie, wie ktoś co z tym fantem najlepiej zrobić??? pozdrawiam

A jaki masz zamontowany model radia?

Czy chcesz odtwarzac mp3, czy wczytuje tytuly a nie startuje, nie widzi plyty? Jesli nagrywasz sam to sprobuj uzywac mniejszych predkosci, nie bedzie tyle bledow.

sam nie wiem co to za model jutro popatrzę dokładnie, a te płyty to jak wkładam płytę nagraną przeze mnie (pliki mp3) to na wyświetlaczu pojawia sie error czego przy orginalnej płycie nie ma (odtwarza normalnie)
upewnij się, czy pliki mp3 są na płycie umieszczone w folderze.. jeśli nagrasz mp3 bezpośrednio na płytę, tzn. nie utworzysz folderu, to odtwarzacz może ich nie widzieć..

Odgrzewam watek, bo zaskoczyla mnie wiadomosc, ze to to cos zamontowane w moim aucie moze odczytac mp3? 
A ja ciagle pale audio cedeki do auta, haha... Serio czyta mp3? No moge spalic jedna plytke z mp3 i stestowac, ale moge tez zapytac. 
Moj model to Golf Plus, 1.9TDI, jakas wersja Tour TUI, model z 2008. Niestety nie wiem jakie mam tam radio zamontowane ale wyglada jak to tutaj:
http://www.universalbreakers.co.uk/ekmp … r-54-p.jpg
z ta roznica, ze nie jest tak usyfione. 
Dzieki.