Luzna guma:)no mi wlasnie chodzi o to zeby byl podciety i fajnie komponowal sie w zderzaku.Mam troche daleko do nich ale mysle ze w czerwcu to ogarne

dzięki za namiary na te cudo do muzyki, popatrzyłem to prawdopodobnie instalacja tego jest dziecinnie prosta, w kostce którą wpina się do radia jest wolne miejsce bo sama ta kostka jest spora (kwadrat ok. 4x4 cm) i z tego co pamiętam w tej kostce było jeszcze jakby wolne miejsce. Pawodopodobnie wystarczy podpiąć to pod brakujące miejsce w kostce i powinno hulać. Bo innej opcji nie widzę, poczytałem jeszcze na allegro o instalcji tego czyli chyba oto chodzi. Kupie sobie to:)
USB w samochodzie to jest super sprawa..
ja osobiście jak zmieniałem radio to właśnie rozglądałem się za takim, które posiada już tą funkcję.. duży komfort to daje, nie ma konieczności zabawy z wymianą płyt.. polecam wszystkim to rozwiązanie 

ładne wozidełko pozdrawiam:)

Felgi 17 i ogumienie fulda sportcontrol 225
Przetestowalem je dzisiaj na trasie i trzymaja zajebiscie!:)Wystaja troche z przodu i bylem troche zniesmaczony tym ale juz jest git i uwazam ze moze tak byc

prezentuja sie super 

No fajnie wygladaja,dzieki.Jednak troche zmulily mi auto i trzeba cos z tym zrobic:)

To tylko koncowki ultera i tylko i wylacznie estetyka.Mialem robic koncowy ale stwierdzilem ze jednak nie i dobrze zrobile bo dwumas juz mi sie niezle oddzywa i w czerwcu spory wydatek sie szykuje:( Za koncowki dalem 160 zl

ile dałeś za felgi? fajnie wygląda na nich

1800 z groszami

Jak montowałeś końcówki wydechu? ucinałeś oryginalną rurę (standardowe skierowane są w duł) i dospawałeś końcówki czy jest to na zacisk?

Zadnych zaciskow,opasek.Stare zostaly uciete i te wspawane

zderzaczek prysniety http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/015 … f7ad5.html nastepne w ogien klamki i listwy

No to zostala mi jeszcze kiera,zmiana felg ewentualnie opon,szybki,springi -30 i jakies radyjko z glosnikami i to bedzie na tyle chyba.....z duzym naciskiem na chyba:D