Mam w planach zamontowanie progów gti, przedniej dokładki individual, pozostaje tył. Macie jakieś ciekawe propozycje?
W ogóle progi gti z dokładką individ. będzie to jakoś wyglądało? Aż tak wielkim maniakiem nie jestem, żeby bawić się w rzeźbę całych zderzaków, dlatego taki pomysł.

Szef nie zmienia tamatu, szef najpierw wrzuci trochÄ™ fotek autka, to sie wypowiemy ! 
Ostatnio edytowany przez maciek (01-05-2011 18:28:42)

Master, ile płaciłeś za te oponki? Jak jest z hałasem?

z własnego doświadczenia wiem, że na profilu 45/225 da się w miarę po ludzku jeździć

Wiem że się da, lecz kupiłem używki Goodyear'a i mi zaczeły hałasować, okazało się że mają guzki....
Chciałem kupić właście potenzę nówki i dlatego pytam. Jak na nich trakcja się ma itp

czyżby nowa zabawka ?

tak to jest A5
3.0 tdi, 240PS 500NM
Około 6s do 100, spalanie realne 9litrów, felga 19 cali, opony verdstein, rok 2008, trochę wygodniejsze niż golf, nie czuć prędkośći (10 pkt. 500 zł
), z tyłu mało miejsca, trochę upierdliwy brak 2 dodatkowych furtek, za tą cenę może dałoby radę kupić oryginalną s4 b8, jak trafię to zrobię zamianę bo właśnie. ... poodba mi się a4 b8 ,a na nową a6 mnie nie stać niestety, dlatego takie cudo

uuuuu no to grubo 

Kozak:)
Jezdzilem S5 i jezdzilem RS5 bo kumpel ma w komisie i osttanio mu nawet fotki pstrykalem do ogłoszenia. Poza spalaniem w granicach minimum 20L i srednim ok 30L, to auto idealne, jakby mnie było stać to kupiłbym własnie takie 3.0TDI.
Fotki mojego autorstwa 

I jeszcze stara fota S5 z ogłoszenia 

Ostatnio edytowany przez jurasvip (23-10-2011 11:26:05)

Przecież to forum golfa V. Audi ma swoje.

Ueeee, RS5 z automatem?!? No dajcie spokoj...