Konkretny strzał
Co sie własciwie stało?
Dobrze że Ty wyszedłeś cało..
Autka szkoda, wiadomo.. ale samochód zawsze można mieć inny, a życia następnego już nie..
Przykra sprawa, współczuje Ci..

auta szkoda ale dobrze że tobie nic się nie stał bo wygląda to nie fajnie

Wpadłem na zakręcie w poślizg na nowym asfalcie. Złapałem pobocze wyrzuciło mnie z drogi, szedłem rowem, z rowu wyrzuciło mnie w powietrze na taką wysokość że urwałem tablice ze znaku na wysokości 2 metrów, przeleciałem kolejne 3-5 metrów w powietrzu,wyladowałem na asfalcie i tyłem przejechalem jakies 5 metrow następnie uderzyłem w drzewo, następnie odbiłem się od drzewa i znalazłem się na asfalcie w kierunku w którym jechałem.
Oczywiście nie są to moje wspomnienia. Doszedłem do tego robiąc zdjęcia z miejsca w którym to się stało. Byłem trzeźwy.

współczuję aż łezka w oku się kręci ale najważniejsze że żyjesz auto da się zrobić lub też kupić inne
więc głowa do góry
3maj się ciepło 

Miesiąc wcześniej mi się skończyło....
No to ci współczuje ... masz już jakiś planco z tym zrobisz ?? bo jeśli tylko ten tył jest do zrobienia to nie jest tak tragicznie
Głowa do góry to tylko auto ...

Golf został sprzedany, narazie kupiłem Seata Leona, 2002 rok. 1.9 TDI oczywiście, trafiła się okazja to korzystam. Praktycznie nie musiałem dokładać do tego za ile sprzedałem rozbitego golfa. 

leon top sport czy zwykły?
jakie wrazenia z jazdy? glosniej niz golfie itd?

Emil20 napisał:
Juras , co ty sie tak tym top-sport -em jarasz ?? kurde , bym tu wcześniej wpadł to bym ci mojego rodzynka sprzedał
Możliwe że będe musial takim pośmigac troche dlatego pytam czy to przepasc miedzy mk5 a leonem, ewentualnie miedzy mk5 a A4 b6...

Powiem szczerze że trafił mi się dobry egzemplarz, ksiazka serwisowa do ostatnich kilometrow od pierwszego wlasciciela za małe pieniądze, zwykły leon 90KM, moze doloze do 110 na sofcie. Jazda powiem szczerze jesli chodzi o glosnosc to podobnie jak w golfie ,w sumie to siedzi tam silnik VW z tego co mi wiadomo. Hamulce ma takie sam jak moja byla piątka, brzytwa xD. Jutro napisze coś więcej.
PS. To tez jest moje "tymczasowe" autko. Ale jak bedzie niezawodne to pobujam się dłużej.

Miałem napisać sporo czasu temu, ale miałem zbyt dużo pracy. Teraz po kilku dobrych dniach przejeżdzonych tym autem (jakieś 400 km w 4 dni) mogę powiedzieć że nie ma na co narzekać. Na autostradzie przy 90KM nie braknie mu mocy, nawet dobrze się zbiera. Audio ma mocne głośniki w drzwiach z przodu. Auto to to samo co golf IV, w Certyfikacie mam silnik Volkswagen AG. Czyli liczę na niezawodność tej jednostki. Kupiłem auto serwisowane do samego końca, nie kopci czarnym dymem, wiadomo jak dam po garach to coś tam pod światło widać. SIedzenie regulowane tak samo jak w mojej piątce, można podpompować do góry. 

Ciemne szybki by pasowały, felga ładna
Super 

Do czego te ciemne szybki? Auta nie ma... -_- Fajne jest nabijanie postów nie ma co...