Witam. Chcialbym przedstwaic mojego 1.6 FSI z 2004 roku
Model/Rok/Wersja/Liczba drzwi/Przebieg: . mk v, 2004, hatchback, drzwi 5, 117 tys.
Silnik/Moc: FSI hmm ponad 100 KM ale nie wiem ile dokladnie, w kazdym badz razie samochod daje rade 
Wyposażenie seryjne: klima dwustrefowa, 10 poduch, esp, abs, komputer, elektryka, zestaw glosnomowiacy.
Modyfikacje (jeśli są, jeśli nie to przyszłe plany): Nie ma modyfikacji a co do przyszlosci to jeszcze sie okarze 

Witamy na forum. Auto fajne, ladny kolor i wnetrze pod kolor auta. Pozytywnie.

Dobry ten Twoj gofer, ja u siebie nie mam zestawu glosnomowiacego
W ogole uzyteczny jest ten patent?

Dzieki chlopaki
a co do zestawu glosnomowiacego to jeszcze nigdy nie uzywalem, wlascicielem jestem stosunkowo krotko 

Fajne autko zreszta jak kazde tutaj 

Witamy na forum
Powiedz co chcialbys zmienic w swoim gofrze?

Czy ja dobrze widze, czy na kierownicy widnieje logo r32?

Ano taki bajer dla picu na kierownicy
Co do modow to mam male pole manewru, zona mnie kontroluje 

Przydaloby mu sie przynajmniej minimalne zaciecie sportowe

Tlumacze Wam, ze nie moge zrobic z samochodu lodzi podwodnej, poduszkowca czy tez UFO, posiadam rodzine wiec moja ze tak powiem mysl swobody siega co najwyzej do alufelg 

Alu zdecydowanie poprawia wyglad twojego auta, polecam jakies r17 czarne ze srebrnym rantem. Samochod to tez czlonek rodziny przeciez, wiec w niego tez od czasu do czasu trzeba zainwestowac 

Wcale nie taki prosty ten Gofer
, bardzo ładny, ale jak pisał mika alufelgi znacznie poprawią wygląd auta 
Ostatnio edytowany przez czapajew24 (13-04-2009 10:43:26)

Niebawem zaloze jakies alu to moze wrzuce jakas fote dla podziwu 

Fajne autko i te 115KM daje rade ,załóż alu 17 cali i już bedziesz miał ufo
przyjemnej jazdy 

gofer napisał:
Tlumacze Wam, ze nie moge zrobic z samochodu lodzi podwodnej, poduszkowca czy tez UFO, posiadam rodzine wiec moja ze tak powiem mysl swobody siega co najwyzej do alufelg
nie martw się, posiedzisz troche na forum to staniesz sie maniakiem modyfikacji, zmian a po zlocie, który jest planowany,tak ja połowa z nas będzie/jest alkoholikami

Ostatnio edytowany przez maciek (06-02-2011 13:13:49)
maciek napisał:
gofer napisał:
nie martw się, posiedzisz troche na forum to staniesz sie maniakiem modyfikacji, zmian a po zlocie, który jest planowany,tak ja połowa z nas będzie/jest alkoholikami
![]()
ciekawa wypowiedź maciek..
sugerujesz, że posiadacze MKV wcześniej czy później stają się alkoholikami ??
hmm.. na prawde interesujÄ…ce 

najwyzszy czas sie zaszyc;)

Na kierownicy masz nakładke GTI czy już nie dowidze dobrze?;p