Zazwyczaj bardzo ciekawy wÄ…tek.
Wpisujemy, co ciekawego zrobiliśmy dla swojego Golfa/Jetty danego dnia. Dodajemy zdjęcia, jeżeli to tylko możliwe. 
Proszę o dużą frekwencję.

Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy...
Dziś kupiłem swojej Jettce nowy zestaw drewnianych zamienników do kabiny. Za cale $80 (oryginalnie $500).

1. Moja kobietka nie zauważyła ze ma przykejoną gumę na bucie (podeszfa) więc została mocno wklejona w nowe dywaniki welurowe...
2. Dzisiaj między prowadnicą fotela a podłokietnikiem chciałem wyciągnąć długopis który mi wpadł, zauważyłem, że leżą tam 3 monety po 50Euro Centów
3. Miałem woskować auto ale moco wiało

dandanio, daj namiar na stronke gdzie mozna dorwać tego typu gadżety 

Oj... to akurat znalazlem w ECSTuning.com, ale za drogo - $100. U lokalnego dealera mam tzw. konto VIP
- specjalna znizke i specjalny cennik - dostalem to samo za $80 (+ podatek, ale - przesylka). 
Polecam TMTuning.com - oni sa gdzies z Niemiec, kupowalem od nich pare rzeczy, dosc szybko, moze nie najtansi.
Do tego www.worldimpex.com i volkswagen.dealerfit.com, jest jeszcze ESETuning i www.oemplus.com.
Wszystkie te firmy sa z lokalnego podworka (USA), bo dostep do oryginalnych czesci VW jest mocno utrudniony. Niestety. Ale poogladac sobie mozesz.
Do tego drozyzna straszna, bo to import z Europy.
Btw. U nas "Golf" to "Rabbit" 

master napisał:
Zatankowałem
do pelna? Bo jak nie, to kasujemy, jako nie trzymajacy sie watka! 

Z uwagi na zawartosc zdjecia, temat wrocil na dobre tory. 

ja kupilem filtry i olej bede wymienial w weekend:)

słabiak jesteś

Uploaded with ImageShack.us
ps. dobre tamty na forum sie tworzÄ…
Ostatnio edytowany przez maciek (22-03-2011 22:08:26)
Ja dzisiaj odświeżyłem filterek powietrza 
Mam taki oto zestaw:
http://allegro.pl/kn-duzy-kn-zestaw-do- … 44488.html
Fotki robione telefonem, dlatego słaba jakość.. 

O, fajne.
A ja juz mialem kupowac P-Flo. Az sie zastanowie. Mam w tej chwili K&N ale w standardowej obudowie i standardowego ksztaltu.
tutaj masz namiar, nie pamiętam dokładnie czy to jest to samo, wydaje mi się, że tak:
http://www.jdl-performance.com/sportowy … 122km.html

No i po ptakach. To do benzyniaka. A mi trzeba do 2.0TDI-CR.