A Więc ... Nazywam się Emil i tydzień temu zwiozłem z Niemieckiego salonu VW nową maszyne :)
Silnik : 1.9 TDI (105 hp)
Rok 2005
Przebieg : 100 000 km
Wyposażenie : 10x Poduszek , 4x el. szyby , el. lusterka podgrzewane i składane z kierunkowskazem Soczewkowe reflektory , halogeny, Oryginalne radyjko CD 10x głośników, Zestaw głośnomówiący ,tempomat , dwu strefowy klimatronik , Klimatyzowane schowki , podłokietnik rozkładany , ABS, ESP ,komputer, Felga rozkręcana Gran turismo F1 17'' na gumie 225/45 Potenza , skórzana tapicerka (czarno-bordowa) wyprofilowane fotele , wielofunkcyjna - skórzana kierownica , utwardzony zawias , przypalone tylne szyby (seryjnie) , Domykanie szyb z pilota .
Co do modyfikacji To napewno Xenon , lakierowane dokładki zderzaka , Radyjko , może będzie 18", CB Radio i chip:) Zdięcia dodam kiedy indziej bo nie wiem gdzie mam kabel do telefonu :)
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania :D

witam i pozdrawiam
Czekam na fotki

Wrecz wymagane witaj 

Witam także czekam na fotki 

Rowniez witam 
No tylko zdięcia są do dupy i skóra wygląda wygniecona ...
ale ogólnie ona mnie skusiła do zakupu tego autka 

nie powiem zacnie zacnie:)
ciekawie wygląda dwukolorowa, w smie mało się widzi u nas piątek z takim środkiem.. naprawdę fajnie wygląda..

chyba sprawdziles cala reszte...
Nie tylko skory. No autko prezencja bardzo ladna no i bogato bardzo. Chipa polecam ja niestety nie za duzo moglem bo dsg a nie chce miec kosztow okrutnych jak sie syplo by cos sprzegla czy sama skrzynia. Pozdrawiam

Niezła fura Emilu,powodzenia w modach ,pozdrawiam 
No narazie czeka mnie rejstracja tak ze znowu koszta a modyfikacje muszą poczekać ze względów finansowych ;/ a ty Marko gdzie dokładnie mieszkasz , bo widze SBI ?
Emil20 napisał:
No narazie czeka mnie rejstracja tak ze znowu koszta a modyfikacje muszą poczekać ze względów finansowych ;/ a ty Marko gdzie dokładnie mieszkasz , bo widze SBI ?
Mieszkam w miejscowości, która nazywa się Kęty..
Ok. 20 kilometrów od Bielska-Białej..