trzeci5 napisał:
Gina44 napisał:
super to wygląda, niebieska nić nadaje fajnego efektu... galeria tapicera też robi wrażenie. Orientujesz się jak cenowo kształtują się takie zabiegi upiększające?
obszycie kierownicy 200pln
ręczny 50pln
gałka i worek 100pln
deska 1200pln
podłokietnik 50pln
ceny całkiem rozsądne, dzięki wielkie za informacje.

jurasvip napisał:
zaszalałeś z tą dechą. A powiedz mi co z airbagiem pasażera? Bo w razie kraksy poducha raczej nie przebije skóry.
przebije przebije ,skóra jest w miejscu podłuchy osłabiona(nacięta) więc przy wyszczale nie rospruje połowy dechy tylko miejsce gdzie skóra jest osłabiona,można też wyłączyć podłuche ale to do końca nie jest dobre rozwiązanie 

Bardzo ładnie wyszło, wrzuciles same końcówki? Duzo roboty? Chcialem w swoim zrobicz identycznie ale musiałbym ciąć dokładke 

jurasvip napisał:
Bardzo ładnie wyszło, wrzuciles same końcówki? Duzo roboty? Chcialem w swoim zrobicz identycznie ale musiałbym ciąć dokładke
tak to sa same końcówki tłumik pozostaje ori ,jedynie zastanawiam się nad usunięciu kata:D

Jak usuniesz kata, chyba trzeba bedzie zrobic korekte softu... końcówki kupiłes czy dorabiałes sam?

końcówki dorabiałem,i nawet moge sie pochwalić że jeden komplet końcówek pojawił się w VW TRENDS w BOORCE kolegi FRYKASA z vwgolf.pl,a wracając do usówania KATA to i tak ma być robiona korekta programu więc kat raczej wyleci:Dno i ostatnio zaciski poszły w kolor:D

Ostatnio edytowany przez trzeci5 (22-09-2011 23:13:48)

Marco napisał:
jakiej firmy te głośniki?
nic konkretnego jakieś tam DIBEISI ,mi konkretnie chodziło o czyste brzmienie basu

Mam pytanie ile byś wziął za pomalowanie zderzaka z tyłu, parkując tyłem lekko zahaczyłem o słupek (pojawiło się delikatne pionowe zadrapanie o długości ok 10cm). Z tego też powodu zastanawiam się nad pomalowaniem całego zderzaka.

slawko_81 napisał:
Mam pytanie ile byś wziął za pomalowanie zderzaka z tyłu, parkując tyłem lekko zahaczyłem o słupek (pojawiło się delikatne pionowe zadrapanie o długości ok 10cm). Z tego też powodu zastanawiam się nad pomalowaniem całego zderzaka.
około 200pln

Dzięki za info, mieszkam w Wodzisławiu więc daleko do Skrzyszowa nie mam. Mam już "mały powód" by się skusić na malowanie, jak będę bliżej planów to dam znać.

Smiesznie wyglada na tych malutkich alu.
Jak rok temu wrzucilem felgi '15 z comfortline na zimówkach to wytrzymałem 2dni i kupiłem szybka czarne stalówki '16, auto wyglądało o niebo lepiej 

miałem w zeszłą zime stalówki i jakos się mi to nie widziało wiec zapodałem alu,a druga sprawa co by tu stalowa 16-stka zmieniła,jedynie nie potrzebne koszta:D

PiÄ…teczka jest suuuuper
W swoim mk4 muszę też lampki przyciemnić