No A5 to też całkiem fajny kąsek
wezmÄ™ go pod uwagÄ™ przy wyborze

Zarezerwowany na kilka dni. Klient wpłacił małą kwotę, ponieważ nie jest pewny czy mu tyle kredytu przyzjają...

maciej551 napisał:
Zarezerwowany na kilka dni. Klient wpłacił małą kwotę, ponieważ nie jest pewny czy mu tyle kredytu przyzjają...
U mnie było dokładnie tak samo 
Przyjechał chłop, pooglądał, poszedł do banku i po 4 dniach chodziłem zdołowany po sprzedaży auta - i ten stan trwa do dziś 

miałem tak samo po sprzedaży mojego pierwszego golfa a był nim golf II,przy sprzedaży MK IV juz tak nie bylo bo auto kupił szwagier i mam na nie oko,dziennie go widuje:lol:
jurasvip a ten twój jeszcze jeździ bo słyszałem że chłopak go tak katował ze jakies problemy sie pojawiły,pozdro

trzeci5 napisał:
jurasvip a ten twój jeszcze jeździ bo słyszałem że chłopak go tak katował ze jakies problemy sie pojawiły,pozdro
hmm to mnie teraz zaskoczyłeś. Pisał do mnie kiedyś, czy miałem jakieś wycieki oleju itd.. ale myślałem, że to jakaś "pierdoła".
Nic mi nie wiadomo na ten temat. Ja nim jezdzilem prawie 2 lata i poza moimi fanaberiami odnośnie "modzenia", nie miałem zadnych problemów...

własnie o ten wyciek chodzi może po prostu ktos cos przekręcił,a autko ma sie dobrze ,oby tak było