2.0 Tdi 146 koni
90tyÅ› przejechane
srebrny metalik
2005 rok produkcji
wyposazenie
climatronic 2 strfowy
10 poduch
tempomat
sensor deszczu i zmierzchu
spryskiwacz leflektorów
siedzenia podgrzewane
podłokietnik
dzielona tylna kanapa
komputer
radio orginalne tylko te małe bez duzego wyswietlacza (i mam problem nie mam do niej polskiej mapy) wiecie skąd mozna ściągnąć lub gdzies dorwac . 10 głośników
wpomaganie,ABS,ESP
Pare Fotek 

A to jest te radyjko .
Ostatnio edytowany przez Golf2.0 Tdi Tychy (31-01-2010 01:15:41)

Mapy widzialem kiedys na allegro ale nie wiem jakie one byly, warto rowniez zapytac w ASO, tam udziela ci mam nadzieje wyczerpujacych informacji

Witam nowego usera
proszę o zdjęcia 
Witamy new usera na forum
Zaintrygowalo mnie to 146 koni aa nie przypadkiem 140?? bo ja mam ta sama jednostke No chyba ze go zzz hamowales i tak pokazalo?
Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
2.0 Tdi 146 koni

tak na hamowni byłem . jakies 2 miesiące temu . ale ponoć auta traca moc po jakims czasie i po kilometrach .

A wiecie moze gdzie mozna dostać ten mały panelik gdzie pokoazuje temperature i sa podgrzewane fotele po patrzałem n allegro i nigdzie nie ma juz dzwoniłem nawet po różnych szrotach i nie maja bo mi ten jeden wyswietlacz nie pokazuje tylko jak go docisne to pokazuje i mnie to troche denerwuje .
Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
A wiecie moze gdzie mozna dostać ten mały panelik gdzie pokoazuje temperature i sa podgrzewane fotele po patrzałem n allegro i nigdzie nie ma juz dzwoniłem nawet po różnych szrotach i nie maja bo mi ten jeden wyswietlacz nie pokazuje tylko jak go docisne to pokazuje i mnie to troche denerwuje .
Po co chcesz wymieniać skoro mówisz, że jak dociśniesz ro działa, moim zdaniem spróbuj najpierw to rozebrać, może kostka się wypięła

nie to nie kostka ten wyswitlacz jest lekko peknity i chyba dlatego . jutro benda foty pozdro

koledzy to pomożecie z tym radyjkiem ??
Golfik w porządku, nawet nie wiedzieliśmy, że zdjęcia dodałeś, co do radyjka to nie jest to fabryczne radio vw golf v, u nas w golfach standardowe było rcd 300, potem było podobne do rcd rns z tym, że rns miało nawigację, potem było rns510, radio kolorowe z navi. Spróbuj poszukać nazwy tego radia wtedy na pewno coś się zdziała.

Tez pierwszy raz widze to radio, raczej nie montowali tego fabrycznie, poszukaj jakiegos nr seryjnego, modelu ,czegokolwiek.

gorzej ze nic nie mam do tego radia .
Numer, model jest na pewno na obudowie radia, musialbys je wyciagnac, nie jest to az takie trudne ale troche czasu zajmuje. Jak sie zdecydujesz to moge Ci powiedziec jak je zdemontowac.

tam jest na takie blaszki zeby włozyc chyba . narazie nie mam czasu sie w to bawic . jak bedziecie mieli na sprzedaż uzywane radyjko orginane to dajcie znac , albo jakąś zamianę