Takie tam sobie GT Sport
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowany przez jarecki616 (18-02-2012 22:40:55)

nie bardzo rozumiem co mam poprawic?

jarecki616 napisał:
nie bardzo rozumiem co mam poprawic?
przeczytaj regulamin albo popatrz na opisy innych aut i zrób coś podobnego

Jest to auto z silnikiem 1,9 czyli wersja najslabsza,ale z boogatym wyposazeniem.W srodku jesne skory,radio RNS 510,naglosnienie bose,podgrzewane fotele,tempomat.I co najwazniejsze przynajmiej dla mnie to GPS alarm,ktory informuje z dokladnoscia do 100 m gdzie jest auto.Ma cos w sobie to auto.To chyba tyle co moge napisac o nowym nabytku
Ostatnio edytowany przez jarecki616 (18-02-2012 23:02:02)

najsłabsza ale z wersji TDI teraz jeszcze pytanie 90 czy 105 KM a poza tym silnik sprawdzony i można go ładnie podkręcić i dużo mniej awaryjny niż 2.0TDI z początku produkcji.GPS alarm może i dobre ale na allegro można kupić zagłuszacz GPS więc jesli złodziej juz się zdecyduje zwinać bryke to raczej tez będzie miał przy sobie takie urządzenie tym bardzie że ludzie zostawiają w autach komórki po których tez można namierzyć auto,dobrym zabezpieczeniem jest przebudowa złącza diagnostycznego w inne mniej dostępne miejsce,pozdro

Dokladnie masz racje.Tu jest silnik 105 KM i mysle ze jak dla mnie wystarczy,choc nie ukrywam ze w mlodosci lubilem polozyc ciezka noge na gaz.Pozdrawiam

bardzo fajne autko poprosze o zdjeci z wewnatrz:)105 km to nie tak malo ja mam 75;)

£adne autko. Prosimy o więcej zdjęć.
Ja też mam 105 KM i tyle mi spokojnie wystarcza.

jak tylko zrobie fotki,bo narazie garaz zasypalo sniegiem,a nie bardzo chce mi sie odgarniac ten snieg.Pozdrawiam

Witamy na forum

Witam

No w koncu bede musial,a przyznam sie ze mi sie nie chce.

Obiecane zdjecia sa dalej
Ostatnio edytowany przez jarecki616 (20-02-2012 12:40:40)

.
Ostatnio edytowany przez jarecki616 (20-02-2012 12:41:16)

cos mi sie program dodawania zdjec zawiesza
Ostatnio edytowany przez jarecki616 (20-02-2012 12:40:01)