Wiecie że Golf V jest to najbardziej rozchwytywany samochód przez złodziei . Znajduje sie na pierwszym miejscu na liście 2011 r
Jak zabezpieczacie czy przechowujecie swoje perły ?

Parking strzeżony 24/7 oraz wykupione AC.

AC,milion zabezpieczen anty i częste patrzenie przez okno.. 

hehe, dobre 
Najbardziej mnie wk***denerwuje jak ide do auta i mam całe szyby wypalcowane, bo zaglądają do środka jakby tam mial byc jakiś ósmy cud świata. Nie wspominam nawet co sie działo nad morzem, non stop paluchami pokazywali, nawet człowiek nie mógł w spokoju podłubać w nosie, bo wszyscy patrzą 

jurasvip napisał:
hehe, dobre
Najbardziej mnie wk***denerwuje jak ide do auta i mam całe szyby wypalcowane, bo zaglądają do środka jakby tam mial byc jakiś ósmy cud świata. Nie wspominam nawet co sie działo nad morzem, non stop paluchami pokazywali, nawet człowiek nie mógł w spokoju podłubać w nosie, bo wszyscy patrzą
no ale satysfakcja wtedy jest hehe 

Juras to ile wpompales w niego tak pirazy drzwi?

według cen "allegrowych" to jakies 21tys.... tyle, że nie moge tak też tego liczyć, niektóre "graty" wyrwałem po taniości, część starych częśći udało mi się sprzedać... ale ogólnie około +- 15tys trzeba liczyć.
Krótko mówiąc-starczyłoby na prawdziwe GTI 
Ostatnio edytowany przez jurasvip (01-09-2011 22:49:32)

Dobre AC i parkuję gdzie popadnie - jak ktoś chce to niech bierze 
ojciec mi zrobił blokade na pedały, jest nie do zerwania 
Tadzik , a ty nie masz czasem na nazwisko XXXXX ?
Takie osobiste pytania zadawac prosze na PW.
Ustawa o ochronie danych osobowych obowiazuje!

kurde, nie wiedziałam że takie duże zainteresowanie jest Golfami. Posiadam tylko AC i garaż w domu... oby wystarczyło. Strach teraz będzie gdziekolwiek indziej zostawić auto... 

A ja wykupiłem AC, alarmy, kamera na placu i auto na podnośniku w górze więc lipka jedynie kuny mogą sobie pod maska posiedzieć bo nic innego tam sie nie dostanie:P

dokładnie mam podnośnik w swoim garażu wjeżdżam na niego i w górę 5 min roboty sumienie czyste:P