Witam. A ASO jakie polecacie? Byłem w NOMA w Tarnowskich Górach i totalna porażka. Ewentualnie konkretny serwis który zajmuje się skrzynią biegów. Leje mi z półosi prawej, 3x wymieniali mi uszczelkę i dalej leje. Nie umieją znaleźć przyczyny a mieli auto w sumie 2 tygodnie u siebie! Tylko stracona kasa, czas, a z półosi dalej leje!
ASO w Tychach polecam, nazywa się "MARGO", byłem tam na pierwszym przeglądzie, pełen profesjonalizm,
dodatkowo możesz cały czas obserwować co robią z Twoim autem (jest wielka szyba w poczekalni, przez którą widać cały warsztat)..

Jeśli chodzi o diagnostę z wyższej pułki chłopak zajmuje sie tylko Vw skończone studia w tym kierunku troszkę drogi ale efekt murowany posiadam telefon jak by co dawać na pw okolice ¯ywca 

Koledzy ja na Å›lÄ…sku Polecam http://www.pkt.pl/s/lisow/100245295/wys … odowa.html
Jeżdzę tylko i wyłącznie do niego i szczerze powiem Polecam.
Fakt niekiedy nie potrafi sie wyrobic w czsie /terminie ale zawsze robi to tak jak fabryka wszystkie przerobki mi robil i jestem zadowolony w sobote znow autko od niego odebieram
)

Jestem po wymianie rozrządu i polecam bardzo miłą i pomocną ekipę z Bosh Service w Bielsku Białej znajdują się w Komorowicach cena rozrządu u nich z pompa wody 890zł