Auto z 2007r 5D sprowadzone z Francji ,czarny metalik. Oryginalnie miał 120KM i 270NM .Od 3 miesięcy na programie-150KM i 350 Nm.Narazie bez zarzutu choć od kąd kupiłem trosze dwumas słychać.Jeszcze trochę pojeżdżę tak zalecił mój mechanik.Pozdro dla wszystkich.

wrzuć foty, a gdzie robiłeś program? wrzuć foty wykresu bo jestem ciekawy jak wygląda

Program pisał mi gość z firmy juratuning pod Częstochową
Ostatnio edytowany przez mara1981 (31-12-2010 14:19:22)

Czyli tu: 
Sorry, ale lubie miec wszystko w jednym miejscu.

Ostatnio edytowany przez dandanio (28-12-2010 18:17:16)
ciekawy program, spory moment obrotowy, nawet jak na diesla.. życzę bezawaryjnej jazdy po programie, dodaj fotki
pzdr
Ostatnio edytowany przez Marco (28-12-2010 20:05:46)

Możecie kogoś polecić do wymiany sprzęgła kompletnego?Woj. łódzkie okolice powiatu pajeczanskiego

Witam, mara1981 czy w Twoim Golfiku jest autoalarm, czy działa syrena przy zamykaniu samochodu kluczykiem?. (moje autko-1,9 tdi BXE comfortline, 2007rok 99 tyś.km sprowadzony z francji

no to rzeczywiście czeka cie wymiana dwumasy przy takim momencie

No te 350 niutkow to troche za duzo na dwumase

Witam!
Też mam VW Golf V 1.9 TDI BXE 2007r sprowadzany z Belgii. 250tyś., 105KM. Chodzi jednak jak w zegarku. Też myśle o wirusie. Koleś obiecuje 145KM i jakieś litr spalania paliwa mniej. Tylko się wacham czy poczuję różnicę.
Pzdr
Ostatnio edytowany przez lukasty (27-03-2012 11:56:39)

lukasty napisał:
Witam!
Też mam VW Golf V 1.9 TDI BXE 2007r sprowadzany z Belgii. 250tyś., 105KM. Chodzi jednak jak w zegarku. Też myśle o wirusie. Koleś obiecuje 145KM i jakieś litr spalania paliwa mniej. Tylko się wacham czy poczuję różnicę.
Pzdr
oj poczujesz rużnice,tylko co do spalania to troche przesadzil z tym litrem mniej,oczywiście autko będzie mniej palic ale tylko przy spokojnej ekonomicznej jeżdzie a jak będziesz butował to licz sie z tym że 0,5L wiecej połknie ale jak wspominałem przy ostrej jeżdzie.U mnie spalanie spadło przy spokojnej jeżdzie z 4,8-5l na 4,2l ale w kazdym aucie z tym spalaniem jest różnie,wszystko zależy od programu i kto pisał,pozdrawiam

Dość spory przebieg lukasty coś musiałeś wkładać w golfine? Chodzi mi czy był serwisowany z książką czy czekasz aż coś samo "wyskoczy"?

Musiałem wymienic dwumase (całe sprzeęgło, robota= 1700zl), rozrząd 650zł, filty oczywiście i szykuje się regeneracja turbo jakieś min 700zł.
Chodzi ładnie był na przeglądach w ASO i kilku z okazji jakiś promocji. Jedyne co wychodziło to przyładowanie turbo. Wczoraj zrobiłem 800km i nic nie puka, nie stuka i zbiera się ładnie, tylko że wpada turbo przy zimnym silniku w tryb awaryjny ale jak wył/wł silnik to wszystko jest ok i już nie wpada w tryb awaryjny i ładnie śmiga. Nawet ostro jeżdżony z takim turbo już ok 4000km i wszystko ok. Zbieram kaskę na turbo i myślę, że to będzie koniec wydatków. Był serwisowany w Belgii jeszcze do zeszłego roku. Wiele tam nie robili jedynie to olej i filtry. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez lukasty (18-04-2012 12:53:10)