taki był plan hehe ale teraz to sam nie wiem. Jedni mi mówią że będzie spoko, inni że nie. Sie zobaczy.

olsen-72 napisał:
taki był plan hehe ale teraz to sam nie wiem. Jedni mi mówią że będzie spoko, inni że nie. Sie zobaczy.
musisz robić jak uważasz a nie patrzeć co inni mówią,gdybym miał słuchać innych np.co niektórych z vwzone.pl to bym nie miał tego co mam,spotkałem się z osobami którym za bardzo sie to nie podobało że wystylizowałem auto na GTI,pozdrawiam

trzeci5 napisał:
olsen-72 napisał:
musisz robić jak uważasz a nie patrzeć co inni mówią,gdybym miał słuchać innych np.co niektórych z vwzone.pl to bym nie miał tego co mam,spotkałem się z osobami którym za bardzo sie to nie podobało że wystylizowałem auto na GTI,pozdrawiam
Pierd..... tych niektorych trzeci.Autko masz zrobione porzadnie bez cudowania i jakiegos badziewia.Nie ma lipy.

Dzieki chopaki. Ale raczej zostane przy takiej wersji oklejenia jaka jest w tej chwili czyli maska, dach i klapa. Musze w koncu dokonczyc zewnetrzny pakiet od R czyli tylna lotka i listwy boczne. Listwy ori zamawiam w przyszlym tygodniu a na lotke trzeba bedzie zapolowac.
Super Autko 
Z tymi żonami to różnie bywa, ja mojej mówiłem swojego czasu, że na zwykłych kołach to tak mało bezpiecznie, jak założę szersze, i zmienię zawias, to auto będzie o wiele lepsze..
Odnośnie mocy, to nic nie mówiłem.. 
Zrobiłem, i już.. 

Jak pomalowales tylne lampy ?

Jeśli będziecie potrzebowali jakichś naklejek służę pomocą

Cześć, piękny wóz