Może zacznijmy od tego kto z jakiej części Polski jest tak bedzie łatwiej robić ustawki nawet takie małe na pare autek 
Ja jestem z okolić Warszawy 
Ja jestem z Zachodniopomorskiego. Kilka osob z forum jest ze Slaska:) Inni blizej Warszawy np. Płock. Rozbieżność znaczna. Czyli trzeba wypracowac jakis konsensus.

Kurde to troche porozrzucani jestesmy po tej Polsce
A kto blisko Wawy?

Ja rowniez zachodniopomorskie z tym, ze nie szczecin.

Ja to zupelnie ze wschodu,Lublin,a najsmiesniejsze ze teraz pracuje we Wloszech wiec troche bedzie mi trudno zajrzec na jakikolwiek zlocik.Chyba ze sie tak zlozy ze bede w Polsce i cos sie bedzie organizowac to moglbym wpasc.

Jak dla mnie moze byc i we Wloszech,bardzo chetnie,morze o 2 kroki,pogoda swietna i panien full:D wszystko przemawia za,tylko ze troche daleko..

Witam, ze Szczecina

Wawa 

Poki co chyba przewaga mieszkancow stolicy, co powoli wydaje mi sie zaczyna przemawiac za jakims malym spotkaniem w Wawie 
Może powinniśmy zaplanować jakieś malutkie przedsięwzięcie związane ze spotkaniem, nie żadnym zlotem ale po prostu spotkaniem ludzi z forum powiedzmy gdzieś na koniec sierpnia lub w któryś weekend września 2010. Co wy na to? Lokalizacja spotkania może być miejscem gdzie każdy user będzie miał relatywnie podobną ilość kilometrów do pokonania, ponadto lokalizacja może być parkingiem, polaną czymkolwiek gdzie można byłoby rozpalić np. grilla.

Ja jestem ze ślaska a dokładniej z tychów ale czensto jestem w wawie jak jest jakieś wolne . teraz pewnie bende w 15 lutego

Witam, Ja jestem z ElblÄ…ga chyba jako jedyny 

Witam,
ja jestem z Warszawy i bardzo chętnie uczestniczyłbym w takim wydarzeniu.

Cześć ja jestem z Wołomina
i tak przy okazji wybiera się ktoś z was na majóvwke jutro ?