Ja wielkim fanem pilki nie jestem ale chcialbym zeby lewy tam stuknal im jakas brameczke 1:0 dla nas

Beda baty od ruskich,fizycznie nas zajada

Panowie powiem tak byłem na meczu otwarcia Polacy w pierwszej połowie byli nie do zatrzymania ale w drugiej faktycznie tak jak mówią media zrobiła sie parówa para wisiała w powietrzu grecy przyzwyczajeni a naszym brakło troszkę tlenu bo zostawili serce w pierwszej połowie na boisku ale powiem tak jeśli wybiegną z ruskami w pierwszej połowie tak mocno zmobilizowani jak z grekami to nie powinno byc problemu tylko chodzi o to czy otworzą dach żeby taka parówka sie nie robiła i najważniejszy doping jak będzie kocioł to ruski psychicznie padną

Ale media mówia ze juz wiadomo ze dach bedzie zamknięty... ;/

To fakt będzie masakra trzeba liczyć że chłopaki bedą bardziej się oszczędzać. Smuda będzie musiał rozłożyć dobrze trzy zmiany żeby cały czas była świeżość w drużynie. Panowie ja czuje że uda się zatrzymać Rusków jak Dania dała rade Holandii to My tez damy to będzie euro cudów zobaczycie!!! POLSKA POLSKA!!! Piłkarze muszą wiedzieć że jesteśmy z nimi!!!

ewidentna wina obuwia 

Wątek trzeba potrzymać, jesteśmy w grze. Juto Czeczy, póżniej Niemcy

powiem ze chcialbym by bylo 2:1 dla nas ale kto wie jak bedzie to nie wiadomo ;/
Nie chce powiedzieć 1:1 bo wtedy bysmy odpadali a chcialbym byśmy prześli dalej...

Jedziemy z pepikami:P
a potem ja ze by inaczej Niemcy z którymi na każdym turnieju się spotkać musimy taki nasz los:)

Po tym co zobaczylem z rosjanami,jestem pelen lekkiego podziwu i jako wytrawny realista sadze ze naprawde mamy szanse wygrac ten mecz,fajnie byloby dac im baty:D

Polska vs Czechy 2:1
Ostatnio edytowany przez kostecki (16-06-2012 18:52:58)