Panowie mam zamiar zalozyc u siebie tube ze wzmacniaczem , czy mozecie mi polecic jakis dobry sprawdzony sprzet .
jesli masz już gotową instalację do tej tuby (tzn. kable z prądem, sygnałowe), to podjedź do jakiegoś lepszego sklepu, powiedz co Cię interesuje, w większości lepszych sklepów za darmo podepną Ci sprzęt abyś mógł przetestować w swoim aucie, będziesz mógl posłuchać co jak gra i wybrać..
ja już dawno temu tak kupowałem sprzęt do mojego poprzedniego auta, facet ze sklepu poszedł ze mną, podłączyliśmy kilka skrzyń, wybrałem sobie tą, która mi pasowała 
klient nasz Pan, więc jak Ci gdzieś odmówią, to jedź do innego sklepu..
pzdr

tuba hehe taka okragla co ma milion watt ;D to 20 lat temu.
Teraz kazdy kto ma jakies pojecie moze sobie Sam skompletowac sprzet, wybrac glosnik obliczyc skrzynie I dobrac wzmacniacz. Najpierw okresl w jakiej kwocie chcialbys sie zamknac I jakiej muzyki słuchasz?
Ja miałem usiebie EQ dbx10r w skrzyni bass reflex na wzmacniaczu BM-zx3 t2d prawie 700 prawdziwego rms
trzeslo golfem ale głownie do czarnej muzy 
Ostatnio edytowany przez Suchy (18-06-2012 19:31:27)

No chcialbym sie zmiescic w kwocie 1tys , a muzy to rozna

1 tys to troche malo, ale jesli nie jestes audiofilem to pewnie cos znajdziesz, polecam giełdę car audio na forum vwgolf.pl tam czasem są na sprzedaż porządne zestawy za dobra cenę. Nie radzilbym się sugerować takimi firmami jak Sony itp. bo to nie jest dobry wybór ( w tej kwocie w jakiej chcesz się zamknąć )
Pamiętaj ze głośnik i wzmacniaczu to jedno ale trzeba zainwestować rownież w dobre kable sygnalowe i zasilania a to wydatek ok 200-300 zł.

powiedzmy ze na sam glosnik i wzmacniacz chcialbym przeznaczyc ten tysiac , czy mozecie mi polecic cos sprawdzonego co by dalo naprawde doby dzwiek .

ja mam u siebie JBL 1260BR i wzmacniacz Peiyinga 1200W i sprzęt daje radę, a dałem za używany komplet 450zł