W najblizszym czasie zmiana radia na rcd 310(podobno coś lepiej gra).Zmiana koncówek tłumika na wieksze i skośne.Wymiana licznika na pełny fis,gateway jakis wyższy co by to wszystko z multi obsłużył.Jeszce leży turbawka arl i jednomas ale z tym jednomase to sie dygam troche i moze wsadze tylko same turbo i zestroja mi to delikatnie. Jak ogarne to wrzuce jakies foty:)

Coś tam przybyło 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5cd … 00c9a.html

Niezle z 1.9 178 koni ?
nie boisz sie o silnik?

Nie boje sie:)mam nadzieje ze nie odleci:)

no przy 178 to juz lata zapewne ładnie, to musisz mocno kiera trzymac zeby w fotel nie wpasc ;D
Ostatnio edytowany przez lemis (17-06-2013 17:54:51)

Nie lata tak jak sie wydaje:) moment zrobiony jak chciałem czyli płasko a szeroko auto przyspiesza płynnie i nie ma strzału w plecy jak na seryjnym oprogramowaniu i zmniejszyła sie turbodziura:)Zobaczymy ile to sprzęgło i dwumasa wytrzyma w takim zestawieniu:D

to na samym programie tyle kucyków?
ile taka przyjemność?

korba napisał:
Nie lata tak jak sie wydaje:) moment zrobiony jak chciałem czyli płasko a szeroko auto przyspiesza płynnie i nie ma strzału w plecy jak na seryjnym oprogramowaniu i zmniejszyła sie turbodziura:)Zobaczymy ile to sprzęgło i dwumasa wytrzyma w takim zestawieniu:D
żywotność sie skróci bo duzy moment jest, ale tez nie padnie w ciagu miesiaca takze smigac tylko;d

Wlasnie a to samymi programami porobiles tyle kucy ? 

albo masz zajebiście zdrowe turbo albo zmieniłeś serię na coś większego?moc dobra

Marco napisał:
Ciekawe jak długo wytrzyma..
To nic tylko długich, prostych dróg życzyć
Sam jestem ciekaw ale myśle ze 50 tyś wytrzyma:)

Nie no co wy chłopaki nie stać mnie żeby jeżdzić z sercem na ramieniu:) A Ty trzeci5 powinnieneś sie kapnąć że tam siedzi wieksze turbo :)Ewidetnie to widać po górnym zakresie obrotów.Wpakowany jest używany arl.Chodz sam chciałem włożyć nowego ale jak mi powiedzieli że odlatuja bo to jakieś podróbki to sie wystraszyłem:)

nie jestem specem w tym temacie widocznie,mam na zbyciu nówkę turbo od 2.0TDI CR tylko jest mały problem bo gruszka elektroniczna i kolektor nie pasuje

Pasterz nie mam żadnego filmiku ale jak nagram to wrzuce.Mnie też wynik zadowala jeśli chodzi o ten konkretny motor ale prawdziwa zabawa zaczyna sie powyżej 200 i 400 nm w takiej budzie jak golf v

Mam z hamowni ale tylko ryk slychać nic do podziwiania
Ostatnio edytowany przez korba (24-06-2013 17:42:05)

korba napisał:
Pasterz nie mam żadnego filmiku ale jak nagram to wrzuce.Mnie też wynik zadowala jeśli chodzi o ten konkretny motor ale prawdziwa zabawa zaczyna sie powyżej 200 i 400 nm w takiej budzie jak golf v
filmik i tak nie odzwierciedli tego co sie odczówa podczas jazdy,no chyba że golfem co ma ponad 600KM od forumowicza z innego forum http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=453783 tu w widać tą moc