WITAM.Tak jak obiecałem przedstawiam WAM mój nowy zakup, z którego jestem MEEEEEEGAAAA ZADOWOLONY!!! Samochód rok w kraju...wcześniej w Niemczech ktoś troszkę tworzył go pod siebie,a przy okazji trafił zdecydowanie w moje gusta:)
2.0 TDI 140 PS 2004 r.
-z wyposażenia posiada wszystko czego ludzka dusza potrzebuje:) prócz skóry i NAVI
-gwintowane zawieszenie(jeszcze nie wiem jakiej firmy,ale trzyma się na zakrętach niczym mały go kart)
-Felgi od Audi S5 18 225/40
-przyciemniane szyby
-dolny spojler przód i tył oraz lusterka oklejone a'la carbon
Całość myślę,że się prezentuje "godnie" jak na VW GOLFA przystało-oceńcie sami...(wkrótce dodam więcej zdjęć a raczej administrator bo dodać tu zdjęcie to chyba trzeba mieć stalowe nerwy:)

o pięknie sie prezęci,napsz coś wiecej o autku,jakieś plany,pozdrawiam

myślę, że na pewno wkrótce BRA na maskę bo mijające tiry z na przeciwka są straszne-a raczej drobne kamyczki z ich opon...na zimę stalówki jakieś 16 z oponkami(jakby ktoś miał na sprzedaż z klubowiczów to obejrzę) a po zimie na pewno jakiś programik pod 160-170 PS,w Szczecinie taka usługa kosztuje 1150 zł z hamownią przed i po zabiegu
(firma V-Tronic) Czas zweryfikuje co jeszcze...wkrótce olej-chyba zaleje taki jaki jest Shell 5W/40.Po podłaczeniu pod komputer turbo troszkę za pózno wstaje i po 2000 obr/min dostaje za duzego kopa bo potrafi dmuchnąc do 2,6 bara-najprawdopodobniej troszkę za dużo sadzy na łopatkach,więc muszę trochę go odmulić-tak stwierdził Pan, który zajmuje się tylko i wyłącznie silnikami dieslowskimi VW...jeśli nie pomoże to niestety trzeba czyścić,ale generalnie w tej chwili jest cały czas ok. i nie pokazuje błedu 

Fajnie wyglada!

sorka za mały nieład w środku...
coraz bardziej zaczynam doceniać bixenony 

no i PHOTO dorzucone...podziękował 

raczej ori.... 

racja...nie musisz malować,looknij jak mam lusterka oklejone cos w stylu a'la carbon-i tak samo jest u mnie z tym spojlerem zarówno z przodu jak i z tyłu i ładnie to wygląda

ważne że teraz jest INDIVIDUAL i co niektórzy na ulicy się oglądają...a właściciel czyli JA w pełni zadowolony 

kolega z barlinka a sie jeszcze na drodze nie zjechalismy golfami ?? bo czesto jestem w barlinku 

jarus1910 napisał:
kolega z barlinka a sie jeszcze na drodze nie zjechalismy golfami ?? bo czesto jestem w barlinku
BARLINEK to tam te słynne deski podłogowe robią?

widać że samochód robiony z gustem
ładnie sie prezentuje na tych 18 

bardzo ładnie zrobiony !
z gustem ! ale jak kupiles juz tak porobionego to co bedziesz z nim robic ? 

Trzeci5 tak to ten 

jarus1910 napisał:
Trzeci5 tak to ten
dobrze wiedzieć bo kupiłem 200m2 podłogi z barlinka i ka coś będzie nie tak to przyjadę z reklamacja to od razu jakiegoś spocika zrobimy,może jeszcze ktoś z was tam pracuje?to będę wiedział kogo atakować w razie czego hehe,pozdrawiam

nie ja tam nie pracuje
tylko mieszkam pomiędzy barlinkiem a stargardem;) spocik dobra sprawa 

Bardzo fajnie się golfik prezentuje. Powodzenia w modzeniu i użytkowaniu