witam wszystkich użytkowników tego forum -dziś po paru miesiącach przyglądania się postanowiłem i ja zagościć w tak zacnym gronie-jestem posiadaczem vw golf5 od kwietnia tego roku-samochód miał urodziny we wrześniu 2005 -tak ,że jest to 6-cio latek -na liczniku 212 tys. przejechane z tego przeze mnie 6 tys.-pojemność 1,9 TDI- moc silnika 105 KM-5 drzwi,elektrycznie opuszczane szyby [pilotem rowniez]-światla ksenony,dwustrefowa klimatyzacja ,schowek oraz miejsce w podłokietniku również klimatyzowane,elektryczne i podgrzewane lusterka,halogeny,przyciemniane tylne szyby,i jeszcze inne funkcje-autko odkupione od szwagra -on to wszystko pozmieniał -ja na razie nie planuje zmian .Oto zdjecie -pozdrawiam wszystkich użytkowników 
Ostatnio edytowany przez klawisz (24-10-2011 17:32:38)

Witamy na forum. Auto prezentuje się bardzo pięknie. Proszę o więcej fotek.

napewno podrzuce w niedalekiej przyszłości:)

Witaj na forum 

fajny golfik mam pytanko czy masz spryskiwacze do xenonów bo nie widzę na zdjęciach?

Ciekawe pokrowce, nawet pasują 
Sam naklejales emblematy na klape, bo sa w niefabrycznych miejscach i pierwsze co sie kojarzy, to że tył był "dzwoniony" 

spryskiwaczy nie mam -natomiast emblematy sam naklejałem -samochód nie był nigdy bity z tyłu 
Ostatnio edytowany przez klawisz (23-11-2011 07:12:27)

dzisiaj przymierzam sie do zmiany serduszka w moim golfie -co powiecie na temat aku Varta blue 74Ah ,680ma
Ostatnio edytowany przez klawisz (15-11-2011 16:59:45)

Co to za radyjko RNS500?

tak jest --rns mfd2 i to w dodatku dx który chce przerobic na dvd
Ostatnio edytowany przez klawisz (15-11-2011 18:14:19)

co może byc przyczyną ubytku energii w aku w moim golfie -rok temu wymieniałem na nowe aku i dziś znów mam problemy z odpaleniem swojego golfa-coś kradnie prąd [jeżdżę golfem jak nie codziennie to napewno co drugi dzień i od wczoraj znów są problemy]

Jakie aku masz teraz?Ja bym bral wiecej niz 680 bo sam mam taki i zaluje ze nie kupilem o wiekszym pradzie

Varta blue 74Ah 680ma